Vége az új baszk sztár szenzonjának

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 12. 08:29
Tegnap este megoperálták a spanyol kerékpáros körverseny 14. szakaszán hatalmasat bukó - az összetettet addig vezető - baszk Igor Antont, aki így nem versenyezhet a szezon hátralévő részében. Az Euskaltel kerekesének a könyöksérülése – törés – bizonyult a legsúlyosabbnak.


Korábbi  információ: A bukás látszólag minden ok nélkül, egy összeakadásból történt a mezőny elején, Anton csapattársán, Egoi Martinezen esett át, utóbbi is súlyosan sérült, a mentő vitte el, de törés nélkül úszta meg a bukást.

Nem csak az Euskaltel járt nagyon rosszul, a Caisse D'Epargne csapatának is két meghatározó embere sérült. Marzio Bruseghin járt rosszabbul, bár törést nem állapítottak meg a kórházban, varrni kellett több helyen is sebeit, hogy holnap elindulhat-e, az éjszakától függ. Rigoberto Uran kicsit szerencsésebben jött ki az esésből, de ő is tele van sebekkel. (Ők mindketten teljesítették a szakaszt, Uran 3, Bruseghin 17 perc hátránnyal.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Vuelta nagy vesztese, Igor Anton üzen
Óriási bukás történt ma a spanyol körversenyen, melyben szinte csoda, hogy senki nem sérült meg nagyon súlyosan. A veszteség mégis hatalmas, egy kibontakozó baszk sztár, az összetettet vezető Igor Anton fel kellett adja a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dráma a Vueltán: bukott a vörös trikós
Az utolsó 6 kilométeres hegy megkezdése előtt óriásit bukott a spanyol kerékpáros körverseny összetettjét vezető Igor Anton, és komoly sérülései miatt feladta a Vueltát. A 14. szakaszt Joaquín Rodriguez nyerte Vicenzo Nibali...
Tovább a teljes cikkhez »