Vb-felkészülés közepén egy "laza" XCO

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 20:23
Benkó Barbara, a Rothaus-Cube versenyzője már megkeszdte felkészülését az alig 3 hét múlva sorra kerülő kanadai mountain bike világbajnokságra, de közben még beiktatta programjába a zalaegerszegi pontszerző olimpiai-krossz kupafutamot.


Szombat reggel Zsével (Pálmai Zsolt) utaztunk le Zalaegerszegre, mivel volt olyan rendes és felajánlotta, hogy aludhatok náluk, csakúgy, mint Buzsóéknak (Búr Zsolt), így ők is ott éjszakáztak. Kipakoltuk a cuccokat náluk, elmentünk boltba, átöltözés és mentünk is pályát járni.

Kicsit féltem tőle, mivel láttam a híreket előző este, hogy milyen vihar söpört végig a városon, de szerencsére a pálya teljesen járható volt és hamar száradt. Csak egy kört mentem, mert teljesen KO voltam az egész heti edzésektől, már a VB felkészülés közepén vagyunk, úgyhogy abszolút nem pihentem, nagyon rossznak éreztem a lábaimat és iszonyú fáradt voltam.

Páran meg is kérdezték, hogy jól vagyok-e, mert rosszul nézek ki… Köszi, de igazuk volt.:) Délután még pihentem kicsit, este pedig Cser Gabiék is csatlakoztak hozzánk és lementünk vacsorázni a városba, amit nem szándékos városnézéssel kötöttünk egybe Zsé jóvoltából…:)
Másnap már korán kimentünk a pályára, mivel a fiúknak hamarabb volt a rajt. Egész nap úgy éreztem, hogy semmi értelme nem lesz ennek a versenynek, teljesen kivoltam, de szerencsére nem ment olyan rosszul, mint gondoltam, az első kört megnyomtam, sikerült másfél perc előnyt szereznem, innen pedig már ezt próbáltam tartani, nem nyomtam nagyon, igaz nem is tudtam volna…

Rosszul esett a verseny, de ez érthető a sok edzés miatt, az első helynek pedig nagyon örülök! Már csak egy hét a felkészülésből, aztán irány Amerika! 2. Stefanie Wiedner (AUT) lett, 3. Maaris Meier (EST).

Apu, Anyu, Ákos: köszönöm szépen a szuper segítséget! Történt viszont egy szomorú dolog is: Krisztián (Lovassy) nagyon csúnyán összetörte magát hétfőn pályaedzésen, kórház, varrás, de törés szerencsére nincs. Veled vagyok és villámgyors gyógyulást kívánok, de ezt úgyis tudod… Erős vagy, hamar rendbe fogsz jönni! You are the best!:)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Parti nyerte az XCO-Kupa zárófordulóját
Parti András nyerte vasárnap délután Zalaegerszegen a Hotel Yachtclub MTB XCO Kupát Buruczki Szilárd előtt....
Tovább a teljes cikkhez »