Benkó Barbi törökországi győzelméről

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 12. 17:04
Az idei olimpiai-krossz világkupa-sorozat második helyét megszerző Benkó Barbara hamar felállt a bukás miatt balul elsült világbajnokságot követően, és a hétvégén már ismét győzni tudott a törökországi Manisában. Barbi beszámolója a hétvégéről:


A magyar válogatottal repültünk el a manisai C1-es versenyre az olimpiai pontgyűjtés reményében. Szerencsére ez sikerült is, Parti Andris és én is nyerni tudtunk és az összes kerettag pontot szerzett.

Ami nem is volt olyan egyszerű, hisz elég sokan jöttek külföldről, de ez nem okozott nagy meglepetést, vészesen közeledik az olimpiai kvalifikáció vége… A VB után eléggé magam alatt voltam és most nagyon nyerni akartam, de legalább is minél több pontot szerezni és végre értelmesen befejezni egy versenyt. Éreztem a lábaimban, hogy kimaradt most pár hét és nem úgy alakultak a versenyek, ahogy terveztem… De szerencsére ez nem akadályozott meg abban, hogy nyerni tudjak, aminek most különösen nagyon örülök.

Szuper időnk is volt, sőt extrém hőség fogadott minket, de szerencsére én ezt jól bírom. Köszönöm szépen a segítséget Apunak és Csokesznak, tiptop volt, nem lehetett egyszerű 8 versenyzővel… A szezonnak még közel sincs vége, jövő héten Veszprém, majd Bundesliga finálé és Roc d’ Azur. Utána viszont megkezdem a pihenést, mert jövőre korábban indul a szezon és ezzel együtt az alapozás is. See you in Veszprém-city!:)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bringával továbbra is mi verünk törököt
Lassan már szokás szerint remekül szerepelt, és ami ennél is fontosabb, értékes olimpiai kvalifikációs pontokkal gazdagodott ma a törökországi C1 kategóriás Manisa Kupán – hegyikerékpáros olimpiai-krossz futamon – a magyar...
Tovább a teljes cikkhez »