KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_TORONTO"
Serena győzött, Sarapova elvérzett 2011. augusztus 12. 09:50 Csillaghullás Torontóban: búcsúzott a harmadik, ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik kiemelt is a 2,05 millió dolláros női torna csütörtöki nyolcaddöntőjében. Az áldozatok között van Marija Sarapova, Vera Zvonarjova, a wimbledoni bajnok Petra Kvitová és a Roland Garros-győztes Li Na. Továbbment többek között Viktorija Azarenka, a sérülése után formába lendülő Serena Williams és a friss carlsbadi bajnok Agnieszka Radwanska.
 
Arn nem játszhat a wimbledoni bajnokkal 2011. augusztus 10. 23:54 Elmaradt a bravúr, a legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Arn Gréta 2 óra 4 perces csatában alulmaradt a legjobb tízben szereplő német Andrea Petkoviccsal szemben a torontói 2,01 millió dolláros torna második fordulójában. Ha győzött volna a magyar lány, a következő körben a friss wimbledoni bajnok Petra Kvitová várt volna rá.
 
Van kiért szorítanunk Torontóban 2011. augusztus 7. 21:40 Két óra, 12 perces csatában a 64-es főtáblára jutott Arn Gréta Torontóban, a mintegy kétmillió dollár összdíjazású WTA Grand Prix-n, miután két játszmában, 7:6 (7-5), 6:3-ra legyőzte a brit Elena Baltachát.
 
Venus Williams sokkoló veresége 2009. augusztus 19. 09:43 A harmadik kiemelt amerikai Venus Williams kínos vereséget szenvedett a Rogers Cup elnevezésű torontói WTA-torna (kétmillió dollár összdíjazás) második fordulójában. Az ötszörös wimbledoni bajnokot a selejtezőből feljutott ukrán Katerina Bondarenko tréfálta meg.
 
Szávay-Radwanska csata lesz Torontóban 2009. augusztus 17. 23:09 Szávay Ágnes kétszettes győzelemmel kezdte a rendkívül erős mezőnyt felvonultató, kétmillió dolláros torontói WTA-tenisztornát hétfő este. A kanadai Valerie Tetreault-t verte az első fordulóban 6:2, 6:4-re egy óra negyvennégy perc alatt. A legjobb 16 közé jutásért a lengyel Agnieszka Radwanska következik.