KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WIMBELDON"
Nadal sérülése nem súlyos, folytathatja 2011. június 28. 15:46 Nem szab gátat sérülése Rafael Nadalnak abban, hogy megvédhesse bajnoki címét Wimbledonban. Mindezt az MRI-vizsgálatok is megerősítették.
 
Magára maradt Czink Wimbledonban 2011. június 22. 21:29 Marosi Katalin, az orosz Veszna Dolonc oldalán kikapott a második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén kettőstől a női páros első fordulójában a wimbledoni teniszbajnokság szerdai versenynapján.
 
Nadal edzésre használta a második kört 2011. június 22. 19:37 Átmozgató edzéssel ért fel a világelső Rafael Nadal számára az amerikai Ryan Sweeting legyőzése az angol nyílt teniszbajnokság második fordulójában. Wimbledon ötszörös bajnoka, Venus Williams azonban igencsak megszenvedett a 40 éves Kimiko Date-Krummal. Nadal a luxemburgi Gilles Müllerrel, az amerikai pedig a spanyol Maria Jose Martínez Sánchezzel mérkőzhet a harmadik körben.
 
Egy wimbledoni álommal kevesebb 2009. július 3. 17:12 Nem sikerült a döntőbe jutás Babos Tímeának a junior lányok versenyében Wimbledonban. A thaiföldi Noppavan Lercsivakarn ellen az első játszmában ugyan még 2:1-re vezetett a hatodik kiemelt magyar, de a folytatásban megsérült és nem csinált több gémet.