KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VUELTA_A_MURCIA"
Contador nem győzi fényezni csapatát 2011. március 7. 09:47 Alberto Contador, alig három héttel azután, hogy a spanyol szövetség – bizonyítva látván vétlenségét és az ételszennyezés lehetőségét – felmentette a tavalyi Tour de France-on szolgáltatott klenbuterolra pozitív doppingmintája nyomán folytatott eljárás végén, ismét győzött: a Vuelta a Murcia háromnapos spanyol viadalon.
 
Contador újabb sárga trikót szerzett! 2011. március 6. 15:30 Alberto Contador befejezte, amit tegnap elkezdett, megszerezte idei második győzelmét a Vuelta a Murcia záró-időfutamán, s egyben harmadik első helyét, hiszen így ő nyerte a háromnapos spanyol viadal összetettjét is.
 
Contador hálából nem rántott pisztolyt 2011. március 6. 08:33 Akik rendszeres nézői a kerékpárversenyeknek, biztosan meglepődtek, amikor tegnap Alberto Contador győztesen haladt át a Murciai Körverseny második szakaszának célvonalán, valami furcsa volt…
 
Contador felállt! A pódium tetejére! 2011. március 5. 18:16 Az őszi és téli hónapok hányattatásai nem hagytak nyomot a háromszoros Tour-győztes Alberto Contador versenyzői kvalitásain, a spanyol GT-menő ma megszerezte idei első győzelmét az UCI 2.1 kategóriás Vuelta a Murcia királyetapján, hazai közönség előtt.
 
Újabb Rabobank-győzelem, a kurta Murcián 2011. március 4. 22:48 Megkezdődött ma a pénzhiány miatt háromnaposra rövidült UCI 2.1 kategóriás Murciai Körverseny, amely leginkább a háromszoros Tour-győztes Alberto Contador részvétele miatt kerül hétvégén a figyelem középpontjába.
 
Bos ismét robbant, Rabon Murcia győztese 2010. március 7. 17:35 A holland Theo Bos nyerte a Vuelta a Murcia záró szakaszát a holland Graeme Brown előtt, sprintbefutó végén. A cseh Frantisek Rabon a mezőnyben érkezett, és így természetesen megőrizte előnyét az összetettben Mencsov és Wiggins előtt.
 
Rabon nagy napja a murciai kronón 2010. március 6. 20:00 A cseh Frantisek Rabon nyerte a vasárnap véget érő Vuelta a Murcia 22 kilométeres időfutamát, és az összetettben is átvette a vezetést a Columbia versenyzője.
 
Összecsapott Armstrong és Wiggins 2010. március 5. 21:02 A Vuelta a Murcia harmadik, legnehezebb szakaszán a brit Bradley Wiggins csapata, a Team Sky többször is támadásba lendült a legkeményebb emelkedőkön, de főleg Armstrong katonáinak, a Team Radio Shack szereléseinek köszönhetően nem sikerült elszakadni az élbolytól.
 
Hunter feladta, rohant vajúdó nejéhez 2010. március 5. 20:17 A Vuelta a Murcia első két szakaszának győztese, Robert Hunter a harmadik napon feladta a versenyt, amikor megkapta a hírt, hogy felesége, Claudia megkezdte a szülést.
 
Ma mindenki Hunterre figyelt Murciában 2010. március 4. 20:21 Ha egy üzlet beindul.., A dél-afrikai Robbie Hunter tegnap hosszú szünet után tudott ismét tömeghajrát nyerni a Vuelta a Murcia első szakaszán, az újabb sikerre azonban nem kellett sokat várni, ma egy az egyben megismétlődött a tegnapi befutó.
 
Következő »