KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VUELTA_A_CASTILLA-Y-LEON"
Sky-siker, Movistar-aratás Kasztíliában 2011. április 18. 10:19 Ben Swift a Team Sky versenyzője nyerte a az UCI 2.1 kategóriás verseny ötödik, zárószakaszát, az összetettet pedig a spanyol Xavi Tondo a Movistarból.
 
Contador büntetett a kronón Kasztíliában 2011. április 16. 20:49 A sportban nincs „ha” és „volna”, Alberto Contador mégis megmutatta ma, hogy ő nyerte volna a Kasztília és León Körversenyt, ha a tegnapi nap nem alakul olyan pechesen, illetve defektesen, ahogyan alakult.
 
Véres tömegbukás Kasztíliában – fotók 2011. április 15. 21:55 Meglehetősen zaklatott szakaszon van túl a Kasztília és León Körverseny mezőnye, balesetek, defektek követték egymást. Az első és egyben legkomolyabb tömegbukásra már a 10. kilométernél sor került, s három bringás is olyan komolyan sérült, hogy kórházba kellett őket szállítani.
 
Contador-betli a kasztíliai királyetapon 2011. április 15. 20:35 A címvédő Alberto Contador a legrosszabb pillanatban kapott defektet a Kasztília és León Körverseny királyetapján, a hegyi befutó hajrájához közeledve. A háromszoros Tour-győztes lélekben fel is adta a szakaszt és végül közel háromperces hátrányban érkezett a győztes olasz Filippo Savini mögött.
 
De ja vu a Kasztíliai Körön - fotók 2011. április 14. 21:28 Gyakorlatilag minden úgy történt, ahogy tegnap, a spanyol Francisco Ventoso volt a leggyorsabb az emelkedő célegyenes végén, lekerülve a Team Sky felvezető vonatát.
 
Ventoso nyert, Contador defektelt 2011. április 13. 20:57 A spanyol Francisco Ventoso nyerte a Kasztília és León Körverseny első szakaszát, sprintbefutó végén, miután csapata, a Movistar nagyszerű munkát végezve gondoskodott arról, hogy legnagyobb ellenfelei ne legyenek ott a végelszámolásnál.
 
Contador újra akcióban Sapanyolországban 2011. április 13. 08:21 Az UCI Europe Tour sorozatba tartozó ötnapos Kasztília és León Körversenyen áll ma rajthoz és versenyez vasárnapig a háromszoros Tour-győztes Alberto Contador.
 
Contador harmadszor és harmadszor... 2010. április 19. 00:22 Alberto Contador harmadszor nyerte meg a Vuelta a Castilla y León körversenyt, s szintén harmadik győzelmét szerezte idén az idei szezonban a spanyol klasszis az Algarvei Körverseny és a Párizs Nizza után.
 
Contador élre ugrott Kasztíliában 2010. április 17. 21:00 Alberto Contador a rövid távhoz képest óriási előnnyel nyerte a Vuelta a Castilla y León negyedik szakaszát, a 15 kilométeres időfutamot. Összetettben átvette a vezetést Igor Antontól.
 
Contador kontrollálta a királyetapot 2010. április 16. 17:26 Igor Anton győzelmével ért véget a Vuelta a Castilla y León királyetapja, és a baszk fiú összetettben is átvette a vezetést, szorosan a nyomában Alberto Contadorral, aki végig a kezében tartotta az eseményeket, s jó eséllyel pályázhat a győzelemre a holnapi időfutam után.
 
Következő »