KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VITANTONIO_LIUZZI"
F1, Olasz Nagydíj: megbüntették Liuzzit 2011. szeptember 11. 17:15 Rajtbaleset okozása miatt a versenyfelügyelőség utólag megbüntette Vitantonio Liuzzit a 62. F1-es világbajnokság Olasz Nagydíján. A HRT versenyzője megcsúszott. átsodródott az aszfaltcsík melletti füves részen, majd több társába belement. Emiatt Liuzzin kívül Vitalij Petrov és Nico Rosberg is kiesett. A vétkest öt rajthelyes büntetéssel sújtották, ez a Szingapúri Nagydíjon lép életbe.
 
Van-e értelme Liuzziék indulásának? 2011. március 19. 14:59 Tizenegy csapat a lehetőségeihez mérten már felkészülten várja a Formula-1-es világbajnokság jövő heti ausztráliai szezonnyitóját, de lesz egy olyan istálló, amely mindhárom napot csak edzésnek tekinti majd. A HRT tavaly is ugyanezt „játszotta el”, így adódik a kérdés: van-e sportértéke egyáltalán annak, hogy Vitantonio Liuzzi és Narain Karthikeyan kigördül majd az Albert Park aszfaltcsíkjára?
 
Immár teljes az idei F1-es mezőny 2011. március 9. 14:21 Nem tévedett a tapasztalt olasz pilóta, valóban Vitantonio Liuzzi lett a Hispania Racing Team második pilótája. Így szerdán teljessé vált a Formula-1-es világbajnokság mezőnye, valamennyi csapat két szerződtetett versenypilótával rendelkezik.
 
Liuzzié lehet az utolsó F1-es ülés 2011. március 8. 18:51 Vitantonio Liuzzi biztos abban, hogy idén is versenyezhet a Formula-1-ben, állítása szerint hamarosan bejelenti szerződtetését a Hispania Racing Team.
 
Kubica „megnevezte” utódját 2011. február 15. 15:54 Internetes hírforrás szerint a február 7-én súlyos balesetet szenvedett Robert Kubica hétfőn elmondta a Lotus Renault vezetőinek, kit szeretne átmeneti utódjaként látni a csapatnál.
 
Hatalmas baleset a Német GP-n - videó 2010. július 24. 14:37 Szerencsés kimenetelű, de hatalmas baleset okozott riadalmat az időmérő edzés első harmadában a 61. Formula-1-es világbajnokság Német Nagydíján. Vitantonio Liuzzi a célegyenes előtti utolsó kanyarnál veszítette el uralmát autója felett, majd fékezés nélkül a védőfalnak csapódott. A Force India olasz pilótája sértetlenül úszta meg az ütközést, de nem tudta folytatni a kvalifikációt.
 
Nem változtat a Force India 2009. november 27. 14:09 A 2010-es esztendőben is az Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi párossal vág neki a Formula-1-es világbajnokságnak a Force India. Mindezt Vijay Mallya, csapatfőnök jelentette be pénteken.
 
Liuzzi váltja Fisicót a Force Indiánál 2009. szeptember 7. 13:26 A Ferrarihoz szerződött Giancarlo Fisichella helyén az eddigi tesztpilóta, Vitantonio Liuzzi szerepel a Force Indiánál a 60. Formula-1-es világbajnokság hajrájában. Az indiai csapat hétfőn jelentette be döntését, amellyel a papírformát igazolta.