KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "USF1"
F-1: a szerb csapat sem indulhat 2010. március 4. 09:31 Hiába állna készen az indulásra a Stefan GP, a Nemzetközi Automobil-szövetség nem engedélyezi indulását az idei Formula-1-es világbajnokság futamain. Az FIA azután döntött így, hogy a US F1 közölte, nem használja ki 2010-ben a tavaly megszerzett licenszet. Ezzel eldőlt, a 61. F-1-es vb-n tizenkét csapat vesz részt.
 
F-1: lemarad a USF1, indul a Stefan GP? 2010. március 2. 12:30 Tengerentúli médiaértesülés szerint a US F1 egy évvel elhalasztaná Formula-1-es bemutatkozását, kérvényét már el is juttatta a Nemzetközi Automobil-szövetséghez. A SpeedTV meg nem erősített beszámolója azt jelentheti, hogy a szerb tulajdonú Stefan GP ugorhat be, akár már a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.
 
F-1: Csonka mezőnnyel indulhat a szezon! 2010. február 9. 15:51 Tizenhárom csapat helyett csak tizenegy rajtolhat március közepén Bahreinben a Formula-1 2010-es idényének nyitányán. Két új istálló, a Campos és a USF1 várhatóan nem tudja időre teljesíteni az indulás feltételeit, de Jean Todt FIA-elnök közölte, lehetőségük van később bekapcsolódni a sorozatba. Akár három futamot is kihagyhatnak.
 
Amerikai álom: tapasztalat és nyitottság 2009. február 25. 16:58 Nagyszabású, közönség- és szponzorbarát tervekkel rendelkezik az Egyesült Államokban szerveződő Formula-1-es csapat. Az USF1 terveiről sajtótájékoztatón számoltak be a vezetők, akik elmondták, a leendő pilótapárosnál a tapasztalatra építenek és szinte biztos, hogy a jövőben a tengerentúli piacon igyekeznek megtalálni az alkalmas párost. Az istálló reméli, ősszel már bemutathatja azt az autót, amellyel indulna a 2010-es világbajnokság futamain.
 
Nem mondana nemet az amerikai bombanő 2009. február 19. 15:17 Valószínűleg újabb férfiszurkolók pártolnának a Formula-1-hez, ha megvalósulna az amerikai álom, és örömmel jelentjük, egyre nagyobb az esélye annak, hogy jövőre már láthatjuk a futamokon az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb versenyzőjét, a szexi Danica Patrickot. A 26 éves hölgy ugyanis bevallotta, igent mondana, ha a száguldó cirkuszba pályázó USF1 felkérné a szereplése.
 
Amerikai álom: bombanő a volán mögött 2009. február 18. 14:13 Nézőpont kérdése, hogy könnyű avagy nehéz örökséget hagytak hátra az elődök, mindenesetre egyre nagyobb a valószínűsége, hogy rövidesen újabb női versenyző próbálkozhat majd a Formula-1-ben. A sportágat imádó szurkolók számára máris adódik a kérdés: reklámfogás vagy valós sportteljesítmény okán hozták hírbe Danica Patrickot az Egyesült Államokban születő új istállóval, az USF1-gyel.
 
USF1: amerikai álom egy önálló csapatról 2009. február 4. 16:43 Nemzetközi médiaértesülés szerint a 2010-es szezonban új csapattal bővül a Formula-1-es világbajnokság, az Egyesült Államokban már komoly előkészületek zajlanak a pénzügyi háttér megteremtésére. Az autosport.com értesülése szerint a reménybeli istálló USF1 néven venne részt a sorozatban, már ismert szaktekintélyek is csatlakoztak a projekthez.