KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEAM_SKY"
Hivatalos: a világbajnok a Team Sky-ban 2011. október 12. 09:18 Végre hivatalossá vált, amit régóta kész tényként kezelt a kerékpáros szakma, az újdonsült világbajnok és hússzoros Tour de France-szakaszgyőztes Mark Cavendish hazája profi kerékpáros projektjében, a Team Sky-ban folytatja pályafutását.
 
Sky-ünnep: két WT-siker egy napon 2011. augusztus 22. 08:43 A brit Team Sky nagy napja volt tegnap, hiszen Chris Sutton Vuelta-szakaszgyőzelme mellett a norvég Edvald Boasson Hagen megnyerte a WorldTour sorozatba tartozó német klasszikust, a Vattenfall Cyclassics viadalt Hamburgban.
 
A Sky új, bezöldült csodagépe a Touron 2011. június 29. 09:15 A cikkünkben látható két videó a brit WorldTour-gárda, a Team Sky vadonatúj kerékpárjait, a 2012-es Pinarello Dogma 2 gépeket mutatja be, melyek a Tour de France-on debütálnak Wigginsék alatt.
 
Új színekben a Touron a brit szuperteam 2011. június 23. 15:15 Kihirdette Tour de France keretét a többszörös olimpiai bajnok brit Bradley Wiggins csapata, a Team Sky, továbbá bemutatták új mezüket, amely – a WWF-fel együttműködve – az esőerdők megmentésére felhívva a figyelmet, teljesen bezöldült, hasonlóan a csapatautókhoz és a bringákhoz.
 
A brit sztársprinter brit sztárcsapatban 2011. június 16. 09:25 A brit szaksajtóban - annak ellenére, hogy augusztusban kezdődik az átigazolási időszak a profi kerékpársportban – kész tényként kezelik, hogy napjaink leggyorsabb országúti sprintere, Mark Cavendish hazája WorldTour gárdájában, a Sky-ban folytatja jövőre.
 
A Team Sky Mallorcán élesít - fotók 2010. december 14. 22:24 Dave Brailsford csapata, a Team Sky Mallorcán készül 2011-re, és az edzések mellett a jövő évi tervek is körvonalazódnak, a hírek szerint sikerült leosztani a szerepeket a GT-kre, a brit Brad Wigginsé a Tour és a svéd Thomas Löfkvisté a Giro.
 
Nagy fogás a Sky hálójában 2010. november 1. 14:27 A Team Sky országúti kerékpároscsapat két évre leigazolta a korábbi időfutam-világbajnok Michael Rogerst - a hírt a brit istálló hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján.
 
Nem hivatalos Michael Rogers igazolása 2010. október 13. 17:58 Még nem kötött szerződést a Team Sky a háromszoros időfutam-világbajnok Michael Rogers-szel, David Brailsford csapatfőnek cáfolta a sportsajtót bejáró híreket.
 
A háromszoros kronóvilágbajnok a Skyban 2010. október 13. 10:02 Az idén remek formába lendülő ausztrál Michael Rogers elhagyja a HTC Columbia csapatát, és jövőre a brit profi kerékpáros prjoketet erősíti majd, Dave Brailsford együttesébe, a Team Skyba igazol.
 
A jövő emberével erősít a Team Sky 2010. szeptember 22. 09:08 A spanyol sajtóban már tényként kezelik – aminek a megerősítése a napokban várható – hogy a Girón és a Vueltán (bukásáig) is remek formát mutató kolumbiai Rigoberto Urán a 3 évre Team Sky-ba igazol a Caisse D’Epargne csapatából.
 
Következő »