KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "T-MOBILE_TOP_MARATON"
Mountain bike összetett eredmények 2010 2010. november 22. 16:01 Díjátadó gálával zártak a hazai hegyikerékpárosok, a hétvégén adták át a T-Mobile Top Maraton sorozat összetett eredmények alapján legjobbaknak járó díjakat; a szövetség a csapatok közt hirdetett sorrendet. A sorozatot a felnőtteknél Blazsó Márton és Dósa Eszter, a csapatversenyt – melybe a sorozaton kívül más események eredményei is beleszámítanak – 2009-hez hasonlóan, a Cube-Csömör nyerte.
 
Segélyvonal a Top Maraton állomásokon 2010. június 17. 19:40 A T-Mobile Top Maraton sorozat hivatalos segélyhívó száma: +36 30 331 5555.
 
Bemutatkozott a Top Maraton sorozat 2010. május 29. 22:12 Kétezer-ötös alakulását követően hatodik szezonját kezdi a legnagyobb hazai hegyikerékpáros versenysorozat, a Top Maraton. S, mint 2006-óta az elmúlt négy évben, az idén is a telekommunikációs cég, a T-Mobile a sorozat névadó partnere. Az egyes állomásokra, mintegy másfél ezren neveznek. A versenynaptárban ismét négy eseményt jegyeznek, a záró etapon egyben a szakág bajnokát is kihirdetik. Az idei sorozatot Szilvásváradon, sajtótájékoztató keretében mutatták be.
 
Polar támogatás a 2010-es Top Maratonon 2010. május 28. 07:50 A Top Maraton sorozat abszolút férfi és női, magyar állampolgársággal rendelkező győztese a zerge.info felajánlásával egy 2011-es évre szóló POLAR szponzori szerződést kap.
 
A két meridás sztárkerekes a Szilváson 2010. május 12. 10:33 A tavalyi évben világranglista-elsőséget szerző német Multivan Merida Biking Team versenynaptárából már év elején kiderült, hogy idén is rajthoz állítanak néhány versenyzőt a T-Mobile Top Maraton sorozat első állomásán, a Caprine Maraton Szilvásváradon. Andreas Rottler csapatvezető a napokban, levélben megerősítette magyar meghívójánál: a 2005-ös Európa-bajnoki nyerő páros, a tavaly Duna Maraton-győzelmet szerző Hannes Genze és Andreas Kugler érkezik hazánkba a május 30-ai versenyre.
 
2010-ben is "Topmaraton őrület"! 2010. január 8. 07:30 Újabb szezonját kezdi a legnagyobb hazai hegyikerékpáros maratoni sorozat, a T-Mobile Top Maraton. A négy állomás időpontjait a szervezők az esztendő végén kihirdették, a nevezés január első napjaiban elindult. Idén a Bükk Maraton jubilál, a bajnoki trikókat a hazai szövetség a Mátra Maratonon osztja ki. Az elmúlt esztendőkben a versenyeken évről-évre nőtt a résztvevők száma, 2009-ben már több mint 1500 nevezőt regisztráltak állomásonként a szervezők.
 
Gálán díjazták az MTB sorozat győzteseit 2009. november 30. 09:37 A T-Mobile Top Maraton hegyikerékpáros versenyek 2009-es díjátadó gálájával zárult a négy állomásból álló idei sorozat. Az ünnepségen a szervezők átadták az idei összetett díjakat, a sportág honi szövetsége a csapatsorrendet hirdette ki. A sorozat felnőtt férfi hosszútávját összetettben Blazsó Márton, női közepét Dósa Eszter nyerte. A csapatrangsor tabelláján a Cube-Csömör végzett az élen. Az év hegyikerékpáros sportolói Benkó Barbara és Buruczki Szilárd lettek.
 
A Gepida lett a Mátra Maraton névadója 2009. június 16. 08:11 Újabb hazai kerékpáros cég tette le voksát a legnagyobb hazai mountain bike viadalok mellett. Amolyan „last minute” megegyezés született a Gepida vezetői és a T-Mobile TOP Maraton sorozat utolsó állomásának főszervezője között, mely szerint a magyar kerékpárgyártó lesz az idei Mátra Maraton névadó főtámogatója. A T-Mobile TOP Maraton sorozat javában zajlik, sikerrel zárult a szilvásváradi verseny, finisben van a visegrádi szervezése. A négy állomásból álló versenysorozat többi főszervezője sem tétlenkedik, folynak a bükki és a mátrai előkészületek.
 
Szilvás: a maraton és a kísérőprogramok 2009. május 29. 19:19 Már másfél ezren neveztek a Szilvásváradi Lovas Stadionban május 31-én rajtoló T-Mobile TOP Maraton első állomás – Caprine Maraton Szilvásvárad hegyikerékpár-versenyre. A bringásokra 39-, 70- és 117 km hegyi terep vár a Bükki Nemzeti Parkban kijelölt útvonalakon. A 8. alkalommal kiírt szilvásváradi viadal a szövetség versenynaptára szerint a Magyar Kupasorozat 2. állomása is egyben. Hogy ki lesz a Bükk pünkösdi királya, az május 31-én kiderül.
 
Minden szükséges információ a BRINGÁDON! 2009. május 29. 08:53 Ki nem tette még fel a kérdést verseny közben, hogy: mennyi van még hátra a következő itatópontig? Mennyit kell még másznom ezen a fránya emelkedőn? Egyáltalán hol vagyok? Hány kilométer van a célig? Ésatöbbi... Megpróbáltunk összeállítani egy minden alapvető információt magába foglaló itinert a Caprine Szilvásvárad Maraton középtávjához, különböző formátumokban. Kinyomtatva zsebre is vágható vagy laminálva akár a kerékpárra is rögzíthető a kormány, stucni környékén.
 
Következő »