KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZLOVEN_JEGKORONG_VALOGATOTT"
Megint kikaptunk a mumustól 2011. április 8. 22:33 Minimális különbségű, 5-4-es vereséget szenvedett a magyar jégkorong-válogatott az A-csoportos szlovén csapattól pénteken, felkészülési mérkőzésen, a káposztásmegyeri Jégpalotában. Szombaton, Fehérváron vághatunk vissza. A hazai rendezésű divízió I-es világbajnokság április 17-én kezdődik.
 
„Lejátszottak minket a szlovének" 2010. április 24. 11:01 Videóval! Elismerték a szlovének teljesítményét a magyar jégkorong-válogatott tagjai a pénteki 4-1-es vereséggel zárult sorsdöntő divízió I-es világbajnoki mérkőzés után. Vas János és Kovács Csaba egyaránt a kiállításokkal tarkított második harmadot emlegette, majd mindketten hozzátették, a csapat produkciója elmaradt a várakozásoktól, és a házigazdák megérdemelten nyertek. Nyilatkozatok.
 
Álom maradt az A-csoport a mieinknek 2010. április 23. 22:12 Túl nagy falatnak bizonyult Szlovénia hokicsapata a magyar válogatottnak, amely 4-1-re alulmaradt a házigazdákkal szemben a ljubljanai Hala Tivoli jégcsarnokban péntek este. Ezüstérmesek lettek Ted Sator tanítványai, így újabb egy évig a divízió I-ben szerepelhetnek. Csak az első harmadban volt méltó ellenfél Magyarország, meg kell emelnünk kalapunkat a szlovénok előtt.
 
Most Ljubljana lehet a „szapporói csoda” 2010. április 22. 14:52 Bő két évvel ezelőtt egy ország tanulta meg a „szapporói csoda" jelzőt, milliók ünnepelték az akkor még Pat Cortina által dirigált hokiválogatott történelmi sikerét. Egy évvel ezelőtt a magyar válogatott ugyan a papírformának megfelelően elköszönt az A-csoporttól, de pénteken este újraírhatja a sportági történelmet. Ehhez nem kell egyebet tennie, mint hazai pályán legyőznie a szlovén együttest... Nem lesz könnyű, de egy siker értékét az is növeli, ha pokolian nehéz csatában születik meg.