KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "STEFAN_GP"
Nem adja fel a Stefan GP! 2010. április 25. 08:32 Azok után, hogy a Nemzetközi Automobil-szövetség elutasította a szerb csapat idei nevezését a száguldó cirkuszba, a Stefan GP - ígéretéhez híven – tovább küzd azért, hogy helyet szerezzen magának a Formula-1-ben. Sőt, felépíti a saját technológiai központját is!
 
F-1: a szerbek szakítottak a Toyotával 2010. március 22. 12:51 A Nemzetközi Automobil-szövetség döntése miatt a Stefan GP megszakította munkakapcsolatát a Toyotával, mivel nem vehet részt a 61. Formula-1-es világbajnokság futamain. Zoran Stefanovic, a szerb csapat tulajdonosa egyelőre nem beszélt arról, hogy felújítják-e az együttműködést a 2011-es évadra.
 
F-1: a szerb csapat sem indulhat 2010. március 4. 09:31 Hiába állna készen az indulásra a Stefan GP, a Nemzetközi Automobil-szövetség nem engedélyezi indulását az idei Formula-1-es világbajnokság futamain. Az FIA azután döntött így, hogy a US F1 közölte, nem használja ki 2010-ben a tavaly megszerzett licenszet. Ezzel eldőlt, a 61. F-1-es vb-n tizenkét csapat vesz részt.
 
F-1: lemarad a USF1, indul a Stefan GP? 2010. március 2. 12:30 Tengerentúli médiaértesülés szerint a US F1 egy évvel elhalasztaná Formula-1-es bemutatkozását, kérvényét már el is juttatta a Nemzetközi Automobil-szövetséghez. A SpeedTV meg nem erősített beszámolója azt jelentheti, hogy a szerb tulajdonú Stefan GP ugorhat be, akár már a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.
 
F-1: elkészült a szerb csapat autója! 2010. február 19. 13:46 Pénteken újabb jelentős lépést tett a Formula-1 irányába a szerb üzletember, Zoran a Stefanovics által vezetett Stefan GP, ugyanis pénteken délelőtt elkészült az idei szezonra tervezett autó. A száguldó cirkuszt decemberben elhagyó japán-német istálló tervein alapuló konstrukciót február végén a portugáliai Portimaóban tesztelik majd. A legfrissebb hírek szerint az 1997-ben világbajnok Jacques Villeneuve szinte bizonyosan a Stefan GP-hez szerződik.
 
F-1: Toyota-támogatással indulnának 2010. január 29. 17:01 Továbbra sincs indulási engedélye, de a Stefan GP együttműködési szerződést kötött a Toyota-gyárral a Formula-1-es szereplésre. A szerb tulajdonú istálló reméli, ezzel a megállapodással kerülhet közelebb a száguldó cirkuszhoz.