KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PEYTON_MANNING"
NFL: 90 millió dollárért írt alá 2011. augusztus 1. 10:24 Elképesztő szerződést írt alá az NFL történetének egyik legjobb játékosa, Peyton Manning, aki öt évre 90 millió dollárért hosszabbította öt évvel az Indianapolis Coltscal, így ahogy fogalmazott, pályafutása végéig a 2006-os bajnoknál marad.
 
Amerikai futball, NFL: először mindkét Manning a Pro Bowlon 2008. december 17. 10:36 Először fordul elő, hogy két, irányítót játszó testvér egyszerre szerepelhet a profi amerikaifutball-liga (NFL) legjobbjait felvonultató Pro Bowlon - derült ki az All Star-csapatok összeállításának ismertetésénél.
 
„Óriásit” játszott Manning és a New York 2008. október 6. 15:48 Az ötödik forduló után úgy tűnik, az idei szezonban a címvédő New York Giants játssza az előző idényt kis híján veretlenül záró New England Patriots szerepét az észak-amerikai futballigában (NFL). Az "Óriások" az 5. fordulóban szinte tökéletes produkciót bemutató Eli Manning vezetésével 44-6-ra páholták el vasárnap a Seattle Seahawks együttesét. Bátyja, Peyton is kitett magáért, miután a sírból hozta vissza az Indianapolis Colts-ot a Houston Texans ellen. A Tennessee Titans szoros győzelmével továbbra is százszázalékos.