KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETER_VAN_PETEGEM"
Van Petegem a Garmin Jokere a pavékra 2011. február 12. 09:24 Az ezredforduló belga bringás sztárja, a többszörös Flandriai Körverseny- és Paris-Robaix-győztes belga Peter van Petegem szakmai tanácsadóként dolgozik a szezonban a Garmin-Cervelo csapatánál, hogy klasszikus győzelmek eléréséhez segíthesse a világbajnok Thor Hushovdot vagy Heinrich Hausslert és a többieket.
 
Contador-interjú: Nyerhetek Roubaix-t:) 2010. április 28. 10:09 Alberto Contador tegnap az idei Tour de France 3. szakaszának útvonalán kerékpározott, bejárva azt a 7 kockaköves szektort, ami minden bizonnyal érdekessé teszi majd a versenyt. A Tour címvédőjét elkísérte két csapattársa, Oscar Pereiro és Benjamin Noval is elkísérték, akik Vinokurov mellett legfőbb segítői lesznek a Touron. És persze tanára is akadt a spanyolnak, Peter van Petegem személyében.
 
Contadort királyok készítik kockakövekre 2010. április 27. 09:06 Alberto Contador a legjobb tanárokat „fogadta fel” a Tour de France kockaköves szakaszaira készülve. A mai napon a Tour címvédője pályabejáráson vesz részt, melyben a belga Peter van Petegem segíti.