KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAYTON_MANNING"
NFL-rajt - az egyik legjobb nélkül? 2011. szeptember 6. 12:38 Peyton Manning, az Indianapolis Colts négyszeres MVP, Super Bow-győztes irányítója kihagyhatja a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétvégi rajtját - ami több okból is történelmi lenne. Azon túl, hogy csapatának nagy érvágás a kiese...
 
NFL: búcsúzott a két Super Bowl-csapat 2011. január 9. 10:53 Nem ismétli meg tavalyi nagydöntős szereplését a címvédő New Orleans Saints és a Super Bowl másik résztvevője, az Indianapolis Colts, miután mindkét csapat búcsúzni kényszerült a szombati Wild Card-körben. Előbbit a rájátszás leggyengébb csapatának tartott Seattle Seahawks gyűrte le, utóbbit a tavalyi AFC-döntőben éppen Payton Manningék ellen elvérző New York Jets ütötte ki az utolsó pillanatokban szerzett mezőnygóllal.
 
Újra nyeregben az Indianapolis Colts? 2008. október 7. 18:52 Reménykedve várja a hétvégi, Baltimore Ravens elleni összecsapást Tony Dungy, az Indianapolis Colts edzője az észak-amerikai futballbajnokságban (NFL). A tavalyelőtti bajnokcsapat igencsak maga alatt teljesít: eddig négy mérkőzésükből összesen két győzelemmel szerénykednek.