Újra nyeregben az Indianapolis Colts?

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 7. 18:52
Reménykedve várja a hétvégi, Baltimore Ravens elleni összecsapást Tony Dungy, az Indianapolis Colts edzője az észak-amerikai futballbajnokságban (NFL). A tavalyelőtti bajnokcsapat igencsak maga alatt teljesít: eddig négy mérkőzésükből összesen két győzelemmel szerénykednek.


Dungy nem értette mi történt a csapattal: lélek nélkül, szürkén, hitetlenül játszottak az elmúlt két fordulóban – Houstonban, a Texans vendégeként, valamint a Jacksonville ellen hazai pályán. Amit a sors elvett tőlük a Lukas Oil Stadionban – azaz az utolsó percben fordított a Jacksonville Jaguars –, abból vasárnap valamennyit visszaadott: az utolsó négy percben szerzett három touchdownnal fordította maga javára a mérkőzést a Colts a Texans otthonában (31-27).

 

Az Indy csoportjában feljött ezzel a győzelemmel a második helyre, miután a Jaguars botlott Pittsburghben, így megmaradt a remény zsinórban hatodik AFC déli divíziójának megnyerésére.

 

A következő fordulóban azt a Baltimore-t fogadják, amely szintén két győzelemmel és két vereséggel áll csoportja második helyén. A Lucas Oil Stadion nézői már ki vannak éhezve a győzelemre, mivel a Colts még nem nyert az új stadionjában. Ehhez azonban nagyot kéne alakítani a futójáték elleni védekezésben, mivel a liga legrosszabb statisztikájával rendelkeznek.

 

Tony Dungy, a Colts edzője mégis bizakodó: „Remélem tudjuk hozni az előző meccs utolsó öt percének formáját. Ha igen, akkor nem lehet baj”.