KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NICO_HULKENBERG"
Hülkenberg marad a Force Indiánál 2014. október 20. 12:26 A következő szezonban is a Force India autóját vezeti majd a német Nico Hülkenberg - jelentette be a Forma-1-es istálló. A 27 éves pilóta 2010-ben debütált az F1-ben a Williamsnél, aztán két évig a Force Indiánál kapott ülést, a tavalyi idényt pedig a Saubernél töltötte, mielőtt visszatért korábbi csapatához.
 
Alonso: Hülkenberg az egyik legjobb 2013. november 21. 18:53 Fernando Alonso, a Ferrari spanyol Formula-1-es pilótája szerint a mostani mezőny egyik legjobbja Nico Hülkenberg, a Sauber német versenyzője, aki szerinte végre megérdemelné, hogy egy nagycsapathoz kerüljön, és érdemben tudjon küzdeni a világbajnoki címért.
 
Barcelona: megtörték a Red Bull uralmát 2012. február 22. 21:42 Két "ifjú titán" is megelőzte Sebastian Vettelt a barcelonai tesztsorozat második napján: a kétszeres világbajnoknál egyaránt fiatalabb Nico Hülkenberg és Sergio Pérez.
 
F-1: a veterán marad, az ifjonc megy 2010. november 15. 12:34 Néhány órával a szezonzárú futam leintése után máris beindult a pilótamozgás a Formula-1-ben: a Williams-csapatnál mindenképpen új versenyzőt keresnek. A veterán Rubens Barrichello ugyan a következő idényre is, de a Brazil Nagydíj időmérőjét megnyerő Nico Hülkenberg távozik.
 
Vettel simán nyert, Abu-Dzabi dönt! 2010. november 7. 18:35 Az elképesztően izgalmas és fordulatos időmérőt követően a verseny már nem hozott komoly izgalmakat, a Red Bull kettős győzelmet aratott. Nyert Sebastian Vettel, mögötte Mark Webber és Fernando Alonso lett még dobogós. Így összetettben a spanyol klasszis nyolc pontos előnnyel várhatja az évzáró Abu-Dzabi Nagydíjat. A Red Bull azonban már most világbajnok lett a konstruktőrök között.
 
Döbbenet: az újonc mindenkit lepipált! 2010. november 6. 18:02 Elképesztően izgalmas és fordulatos időmérőt és a szezon eddigi legnagyobb meglepetését láthatta a közönség a 61. Formula-1-es világbajnokság Brazil Nagydíján! Miközben mindenki az ászok csatáját várta, a Williams-csapat német újonca, Nico Hülkenberg hatalmas fölénnyel végezett az élen. Az ifjonc mögött Sebastian Vettel, Mark Webber, Lewis Hamilton és Fernando Alonso végzett.