KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOUNTAINBIKE_CHALLENGE"
Dovák Krisztián a Fehérkő "Lába"! 2011. szeptember 13. 06:55 Szeptember 10-én a miskolci Fehérkő-lápa Hillclimb futammal utolsó állomásához érkezett a Mountainbike Challange sorozat. A szombati versenyen a terepfutók és hegyikerékpárosok mérhették össze gyorsaságukat a 7,3 km-es emelkedőn.
 
08.13.: A bringások a föld alá mennek! 2011. augusztus 3. 09:32 A tavalyi évben nagy sikerrel debütált budapesti föld alatti hegyikerékpáros verseny idén is megrendezésre kerül. A MOFÉM Underworld Kupa alkalmával megnyílnak Budapest egyébként zárt, sötét tárnái a bringások előtt, hogy mindenki részese lehessen a kalandnak!
 
Nem volt mentő, nem volt XCO-verseny 2011. július 12. 09:24 Sajnos csalódást kell okoznunk azoknak, akik a Mountain Bike Challenge versenysorozatba tartozó Erdőbénye Drótszamár Fesztivál futamainak eredményeit keresték, ugyanis az XCM-verseny elmaradt, mivel meghiúsult a mentőszolgálat biztosítása az esemény idejére.
 
Bort Bringát Békességet, nyerj nevezést! 2011. július 1. 20:18 Van egy falu Tokaj-Hegyalján, ami már nem csak kiváló borairól híres, hanem a hegyikerékpáros eseményéről is, az Erdőbénye Drótszamár Fesztiválról. Idén második alkalommal rendezik meg az amatőr maraton, bringapóló bajnokság és éjszakai futárverseny hármasa köré szervezett eseményt, mely a gyerekprogramok mellett idén egy negyedik, vasárnapi erőpróbával is kiegészül.
 
MTB Piknikeztünk Vértesbogláron 2011. június 25. 21:19 Az MTB Piknikkel második állomásán is túl van a Mountainbike Challange versenysorozat. Vértesboglárra a vártnál is többen jöttek el, hogy részt vehessenek ezen a kis családias hangulatú, kellemes versenyen.
 
Hétvégén Mountain Bike Piknik! 2011. június 21. 08:36 Második fordulójához érkezik hétvégén - 2011. június 25-én - a Mountainbike Challenge amatőr kerékpáros sorozat. Most a Vértesbe kalandozhatnak a vállalkozó szelleműek, ugyanis az MTB Piknik a barátságos hangulatú Vértesbogláron kerül megrendezésre.
 
10 órás MTB-maraton Zalaegerszegen 2011. május 15. 08:27 Vasárnap 8 órától délután 6-ig tartott a Mountainbike Challenge versenysorozat első versenye, a Cross Pannónia 10 órás maraton a zalaegerszegi Alsóerdőn, amiről élő közvetítést adtunk.
 
Ma még nevezhetsz a Cross Pannóniára! 2011. május 13. 22:16 A Bringahíradó élő közvetítésével most vasárnap veszi kezdetét a Mountainbike Challenge hegyikerékpáros rendezvénysorozat a Zalaegerszegen rendezendő 10 órás maratonnal. A sorozat célja a hegyikerékpározás népszerűsítése főleg a hobbista és szabadidő bringások köreiben. A mostani rendezvény az Egerszeg Fesztivál keretei között kerül megszervezésre.
 
Mountain bike Challenge – a csajos képek 2011. május 5. 12:25 Nem tétlenkednek az új hegyikerékpáros versenysorozat szervezői. A néhány héttel ezelőtti műtermi fotózásnak, ahol ismert férfiversenyzők álltak a kamera elé, máris itt a folytatása. A legszebb és legeredményesebb montis lányok is örömmel tettek eleget a felkérésnek, hogy arcukat adják a Mountainbike Challenege sorozathoz, így segítve annak népszerűsítését.
 
A Mountain bike Challenge öt arca 2011. április 11. 12:23 A hazai bringás élet markáns alakjai álltak az új hegyikerékpáros versenysorozat élére. Műtermi fotósorozat készült, amelynek célja a Mountainbike Challenege népszerűsítése. A felkért versenyzők örömmel mondtak igent a hívó szóra és önzetlenül vállalták a szereplést, hogy így segítsék az új, aluról jövő, nem üzleti alapokra épülő montis sorozat népszerűsítését.
 
Következő »