KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOTEGI"
Stoner nyert, Talmácsi csak szenvedett 2010. október 3. 10:48 Két héttel ezelőtt szezonbeli legjobb eredményét ünnepelte Talmácsi Gábor, amikor az Aragón Nagydíjon a harmadik helyet szerezte meg, ám két héttel később a Japán Nagydíjon jött a feketeleves, csak a 21. helyen zárt. A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta a jó rajtot leszámítva láthatóan csak szenvedett gépével az egész futamon, amelyet Toni Elías nyert meg. A királykategóriában Casey Stoner győzött.
 
Időmérő: Rossi szárnyalt, Talma beégett 2010. október 2. 10:28 Mindössze a hetedik sor végéről indulhat Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján vasárnap, miután a Moto2-es kategória időmérő edzésén több mint másfél másodperccel elmaradva a győztes Julian Simón mögött a 28. helyen zárt. A királykategóriában öldöklő csata folyt az első rajtkockáért, végül egy hajszállal Andrea Dovizioso felülkerekedett Valentino Rossin és Casey Stoneren.
 
Összetörte magát a MotoGP bajnokesélyese 2010. október 1. 09:07 VIDEÓ! Bármennyire furcsa, könnyen lehet a Japán Nagydíj pénteki első szabadedzésén dőlt el a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat a királykategóriában, miután az éllovas Jorge Lorenzo egyetlen talpon maradt üldözője, Dani Pedrosa összetörte magát.