KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL_ROGERS"
Nagy fogás a Sky hálójában 2010. november 1. 14:27 A Team Sky országúti kerékpároscsapat két évre leigazolta a korábbi időfutam-világbajnok Michael Rogerst - a hírt a brit istálló hozta nyilvánosságra hivatalos honlapján.
 
Nem hivatalos Michael Rogers igazolása 2010. október 13. 17:58 Még nem kötött szerződést a Team Sky a háromszoros időfutam-világbajnok Michael Rogers-szel, David Brailsford csapatfőnek cáfolta a sportsajtót bejáró híreket.
 
A háromszoros kronóvilágbajnok a Skyban 2010. október 13. 10:02 Az idén remek formába lendülő ausztrál Michael Rogers elhagyja a HTC Columbia csapatát, és jövőre a brit profi kerékpáros prjoketet erősíti majd, Dave Brailsford együttesébe, a Team Skyba igazol.
 
Rogers ihatott a (grizzly) medve bőrére 2010. május 24. 09:08 Nem volt sétagalopp a nyolcnapos, UCI 2.HC kategóriás Tour of California zárószakasza az ausztrál Michael Rogers számára. Ahogy sejteni lehetett, a szűk időkülönbségek miatt a harmadik kategóriás emelkedő is elegendőnek bizonyult veszélyes támadások vezetésére.
 
Érik a Rogers-győzelem Kaliforniában 2010. május 23. 07:56 Miután a Tour of California hegyes, 5. szakaszán a Columbia kapitányának sikerült megtartania a sárga trikót, ahogy várható volt, a szombati időfutamon a szám háromszoros világbajnoka ráerősített összetettben vezető pozíciójára.
 
Ausztrálok napja Svájcban: Porte, Rogers 2010. április 30. 19:31 Hatalmas meglepetésre a Saxo Bank 25 éves ausztrál versenyzője, Richie Porte nyerte a Tour de Romandie 23 kilométeres időfutamát Moudonban. Hasonlóan meglepő volt – bár negatív értelemben – a liquigasosok betlije, Kreuziger és Sagan is az első húszon kívül végzett.