KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MÁRTON ANITA"
Magyar ötödik hely az atlétikai Eb-n 2011. március 5. 15:52 Márton Anita az ötödik helyen végzett a női súlylökés szombati fináléjában a párizsi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon. Márton a pénteki kvalifikációból - fedettpályán új magyar utánpótlásrekordot jelentő - 18,11 méteres eredménnyel, a második legjobb produkcióval került döntőbe, ott azonban elmaradt újdonsült csúcsától.
 
Magyar döntős az atlétikai-Eb-n! 2011. március 4. 19:38 Márton Anita a második helyen bejutott a női súlylökés szombati fináléjába a párizsi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, ugyanakkor Baji Balázs 60 m gáton nem került az esti döntőbe.
 
Csak szlovák riválisa előzte meg Parsot 2010. július 27. 12:56 A második legjobb eredménnyel (76,48) jutott a férfi kalapácsvetés szerda esti döntőjébe Pars Krisztián, aki kicsit ráijesztett a magyar szurkolókra, csupán harmadik kísérletre dobta meg az előírt szintet. Németh Kristóf is ott van a legjobb tizenkettőben. Márton Anita finalista súlylökésben, Lukács Máté kiesett négyszáz méteren.