KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCEL_KITTEL"
Kittel: négyből három a Touron 2014. július 8. 20:36 Nem örülnek ma a Team Sky háza táján, ugyanis a test számára legfájdalmasabb, kockaköves szakasz előtt bukásba keveredett a címvédő Chris Froome… A német sprinter, Marcel Kittel harmadszor ünnepelhetett az idei Tour de France.
 
Kittel duplázott a Touron 2014. július 7. 21:00 Teljesen mindegy, hogy Párizsban vagy Londonban rendeznek befutót, sík szakaszon a fiatal németnél, Marcel Kittelnél jelenleg egész egyszerűen nincsen gyorsabb sprinter a pelotonban. A bikemag.hu beszámolója.
 
Kittel kilőtt, duplázott születésnapján 2014. május 11. 22:34 Svein Tuft után ma is szülinapos győztest ünnepelhetett az ír közönség a Giro d’Italia 3. szakaszán, Marcel Kittel sikere azonban nem csak ezért marad emlékezete Az összetettben továbbra is Michael Matthews vezet nyolc másodperccel a veterán Petacchi előtt. A bikemag.hu beszámolója.
 
Kittel nyerte a Giro első sprintjét 2014. május 10. 18:38 Ha nehezen is de, igazolta a papírformát a német sprinter Marcel Kittel a Giro d'Italia első, szombati szakaszán, a körverseny írországi hosszú hétvégéjén. Az összetettért folyó csatában az ausztrál Michael Matthews (Orica-GreenEdge) vette át a vezetést (a favoritok között semmi sem változott). A bikemag.hu rövid beszámolója.
 
Hazugságvizsgálat a kerékpársportban 2013. augusztus 16. 12:41 A 2013-as Tour de France-on négy szakaszt, köztük a párizsi befutót nyerő német Marcel Kittel szokatlan módon hívta fel a figyelmet a kerékpársport tisztulására, ugyanis a Sport Bild magazin kérésének eleget téve hazugságvizsgálatnak vetette alá magát, és átment a teszten.
 
Mesterhármas a Touron, megúszta Froome 2013. július 11. 17:30 Ez nem a sprinterkirály Tour de France-a eddig: a brit Mark Cavendisht szerdán vizelettel öntötték le szurkolók, csütörtökön pedig nyerő helyzetből bukta el a szakaszgyőzelmet az Argos-Shimano kerekesével, Marcel Kittellel szemben (Fougeres-Tours, 218 km). Ezzel mesterhármast ért el a versenyen a német, hiszen harmadszor ért elsőklnt a célba a 100. Touron. A harmadik helyen a zöld trikós, szlovák Peter Sagan végzett csütörtökön.
 
Farrar óriásit bukott a Vueltán - videó! 2011. augusztus 26. 18:29 Az amerikai sprinter, Tyler Farrar hatalmasat bukott a Vuelta 7. szakaszának célegyenesében, miután a tömeghajrán összeakadt a lengyel Michal Golasszal. A sűrű mezőnyből rengetegen átestek rajtuk, a sprintet végül a Lengyel Körversenyen brillírozó német Marcel Kittel nyerte Peter Sagan előtt.
 
Lengyel Kör: ketten csaptak a levegőbe! 2011. augusztus 6. 23:16 Izgalmasra sikerült Közép-Európa legjelentősebb kerékpárversenyének, a Lengyel Körnek a végjátéka, ugyanis a szlovák Peter Sagan iszonyú szoros küzdelemben, időjóváírással szerezte meg az összetett győzelmet, miután második lett ma a negyedik szakaszát nyerő német Marcel Kittel mögött.
 
Mesterhármas, sprint nyolcvannal – videó 2011. augusztus 3. 09:20 A német Marcel Kittel megállíthatatlan a Lengyel Körversenyen, a harmadik szakaszon, az év egyik leggyorsabb sprintbefutóján sem talált legyőzőre, amikor is a bringások közel nyolcvan kilométeres sebességre gyorsultak fel az enyhe lejtőt követő célegyenesben…
 
Az exvilágbajnok bukott Lengyelországban 2011. augusztus 2. 09:18 Egy 23 éves német bringás tündöklésével kezdődött Közép-Európa legnagyobb – a WorldTour sorozatba tartozó – körversenye Lengyelországban, Marcel Kittel két szakaszt is nyert egymás után.