KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LISZI_ATTILA"
Liszi downhill-sikere a szlovák kupában 2011. szeptember 27. 12:44 Nagy sikerekkel térhettünk haza a hétvégén, Ruzomberokban megrendezett Szlovák Kupadöntőről! Liszi Attila második helyen végzett a versenyen és mivel megelőzte riválisát, Lukas Ucent, így az összetett értékelésben is ezüstérmet szerzett. Méltó zárása volt ez az idei versenyszezonnak, lássuk, hogy is alakult a hetedik forduló vasárnapja.
 
Még mindig vb: Liszi kiváló dh-menete 2011. szeptember 6. 22:22 A Limit Team versenyzője, Liszi Attila a borzasztó erős nemzetközi downhill mezőnyt tekintve nagyon jó eredményt ért el a mountain bike vb-n a svájci Champerey-ben.
 
Mondraker Magyaroszágon: DH-tól a CC-ig 2011. július 24. 09:21 A Mondrakert spanyol kerékpárfanatikusok egy kis csapata alapította 2001-ben. A Monrdakernek sikerült fejlesztéseinek köszönhetően rövid idő alatt igen előkelő helyre felküzdenie magát a kerékpár gyártók közötti ádáz harcban. A legnagyobb áttörést eddig az extrém vonalon sikerült kiharcolniuk, ahol a gyári csapat világkupa sikerekkel büszkélkedhet.
 
Videó a downhill bajnokságról a LiMiTtől 2011. június 5. 14:02 Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a 2011. évi Downhill Magyar Bajnokság, ahol összecsaptak hazánk legjobbjai, hogy kiderüljön, kik az idei Országos Bajnokok a kategóriákban. Liszi Attila komoly fölénnyel nyerte meg az OB-t, a Junioroknál Ettingshausen Máté állhatott a dobogó legfelső fokára. Azóta elkészült az esemény összefoglaló videója a legeredményesebb csapat, a LiMiT Team tolmácsolásában, ami alább tekinthető meg.
 
Liszi Attila a downhill magyar bajnok 2011. május 30. 22:58 A lejtős szakág versenyzői az osztrákokkal közösen rendezték a nemzeti bajnokságot május 29-én. A downhillesek Semmeringen felnőtt női, férfi, junior és master kategóriákban hirdettek bajnokot.