KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIONEL_MESSI"
A PSG Messivel pótolná Ibrát 2015. január 4. 14:44 A PSG kifizetné Lionel Messi horribilis, 250 millió eurós kivásárlási árát - írja az El Mundo Deportivo.
 
Messi nem engedelmeskedik az edzőjének? 2014. október 21. 17:27 A spanyol sajtóban nagy dobra verték, hogy Leo Messi nem engedte, hogy edzője, Luis Enrique lecserélje őt az Eibar elleni bajnoki hajrájában. A Barca-extraklasszis nem kért a pihenőből, inkább Telmo Zarra 251 gólos ligarekordját hajszolta tovább, amelyhez már csak egy találat szükséges számára.
 
Nincs barcás az év álomcsapatában! 2014. január 15. 16:56 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának olvasói nem választották be a 2013-as év csapatába Lionel Messit, az FC Barcelona argentin sztárját.
 
Új év, régi Messi: bombaforma! 2014. január 3. 19:35 Nyilvános edzéssel indult az év a Barcánál, amely Lionel Messi mesterhármasáról marad emlékezetes. A négyszeres aranylabdás csúcsformában tért vissza Argentínából a karácsonyi szünetről, nyoma sincs sérülésének. A gyakorlást több mint 13 ezren tekintették meg a barcelonai Mini Estadiban. Messihez hasonlóan Neymar és Victor Valdés is ismét teljes értékű munkát végzett, Carles Puyol és Dani Alves viszont betegség miatt nem lehetett jelen.
 
Messi távozásával riogatnak 2013. november 23. 12:17 A Barca nem tartotta be a fizetésemelésére vonatkozó ígéretét, ezért csalódott a klubban Lionel Messi, és szóban már meg is egyezett egy másik ország sztáregyesületével - ezt híreszteli a nagyotmondó argentin FIFA-ügynök Francois Gallardo, aki a spanyol Intereconomia TV Punto Pelota című műsorában állt elő a hihetetlen történettel.