Messi távozásával riogatnak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 23. 12:17
A Barca nem tartotta be a fizetésemelésére vonatkozó ígéretét, ezért csalódott a klubban Lionel Messi, és szóban már meg is egyezett egy másik ország sztáregyesületével - ezt híreszteli a nagyotmondó argentin FIFA-ügynök Francois Gallardo, aki a spanyol Intereconomia TV Punto Pelota című műsorában állt elő a hihetetlen történettel.


"Megszakadt a kapcsolat Messi ügynöke és a katalán klub között, a játékos elmegy a nyáron a Barcából, cáfolja ezt meg nekem valaki!" - erősködött az adásban Gallardo.

A műsorban elhangzott, hogy Neymar a szponzori bevételekkel együtt többet keres Messinél, aki ezért nem elégszik meg a 12 millióval, 18 milliót szeretne évente, amivel már maga mögé szorítaná a brazilt.

"Ahová egyébként menne, ott még a 18 milliónál is jóval több pénzt kapna, ennyit nem tud fizetni számára a Barca" - tette hozzá az ügynök.

Gallardo jóslataival általában csak egy baj van, rendre nem jönnek be. Ő az, aki korábban már "eladta" Drogbát a Barcához, Guardiolát a Manchester Cityhez, Terryt a Valenciához, és olyan pletykákkal is többször szolgált, amelyek állítása szerint a Barca öltözőjéből származtak, de később nem igazolódott be valóságtartalmuk.

Címkék: lionel_messi