KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KURTOS_KUPA"
Bringabanda győzelem a Kürtős kupán 2011. április 24. 23:28 Egy húsvét vasárnap kellemes eltöltéséhez szükséges kellékek: egy kis vidéki kerékpárverseny, kellemes idő, barátságos szervezés, sok jó ember. Ez jött össze most a hétvégén a Keszthelyi-hegységben.
 
A Kürtös Kupa játékon nevezést nyertek 2011. április 12. 13:19 A Kürtös Kupa és a Bringahíradó játékán az első öt megfejtő nevezést nyert a kiválasztott kategóriában a versenyre. Ehhez egy kérdésre kellett válaszolni – A Balaton északi vagy déli partján rendezik-e a versenyt? – a helyes válasz természetesen az északi volt.
 
Kürtös Kupa: játék ingyen nevezésért! 2011. április 11. 11:45 Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Keszthelyi-hegység kedvelt és remek hangulatú cross country versenye, a Kürtős kupa. A Bringahíradón keresztül most nevezést nyerhetsz, ehhez csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod (lásd alább).
 
Kürtös Kupa MTB verseny és SS-bajnokság 2010. április 25. 17:45 A Keszthelyi-hegység mára egyetlen kerékpáros versenyét - 103 fős mezőnnyel és Búr Zsolt győzelemmel - idén is zökkenőmentesen bonyolította le a helyi Kinizsi SK egyesülete. Néhány éve élesztették újjá a már-már feledés homályába kerülő egykori Bozót ill. Kürtős Kupát.