KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KOZMA_ISTVAN"
Halhatatlan magyar focista Skóciában 2012. október 4. 16:15 Az Újpest és a Liverpool korábbi kiváló középpályását, Kozma Istvánt beválasztották a halhatatlanok közé Skóciában, tagja lesz a Hall of Fame-nel a Dunfermline FC-nél - közölte a klub hivatalos honlapja.
 
Negyven éve hunyt el birkózólegendánk 2010. április 7. 15:33 Negyven éve hunyt el autóbalesetben Kozma István, kétszeres olimpiai bajnokunk, egykori világ- és Európa-bajnokunk, minden idők egyik legjobb birkózója. Az évfordulón, április 9-én 14 órakor egykori klubja, a Vasas megemlékezést tart a sírjánál, a Rákoskeresztúri Új Köztemetőben.
 
A huszadik aranyra várunk birkózásban 2008. augusztus 8. 22:41 Sorozatunkban azoknak a sportágaknak a hazai történetét vesszük górcsõ alá, amelyeknek sportolói legsikeresebben képviselték hazánkat az ötkarikás játékokon. Harmadikként stílszerűen a harmadik legeredményesebb sportágunk, a birkózás került sorra. 1936-ban Berlinben három versenyzőnk is a dobogó legmagasabb fokára állhatott, később olyan birkózóóriásokat adtunk a világnak, mint Kozma István, vagy Polyák Imre.