KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KAZAH_JEGKORONG_VALOGATOTT"
Harc a vb-kiesés ellen – nyert az USA! 2010. május 15. 20:24 Három vereséget követően magabiztos győzelmet aratott az Egyesült Államok jégkorong válogatottja a Németországban zajló A-csoportos világbajnokságon. Az alsóházban a kiesés ellen küzdő amerikaiak talpra állásának első (?) szenvedő alanya a kazah válogatott volt.
 
Sokkoló cseh vereség a jégkorong vb-n! 2010. május 11. 20:40 Óriási meglepetésre legyőzte az előző vb-n mindössze 11. helyen záró Norvégia a sportág nagyhatalmai közé tartozó Csehországot a jégkorong-világbajnokság keddi játéknapján. A másik délutáni mérkőzésen a címvédő Oroszország 4-1-re verte Kazahsztánt. A késő esti két találkozón a fehéroroszok az olimpiai negyedik Szlovákiával találkoznak, Svédország Franciaország ellen lép jégre.
 
Jégkorong, olimpiai előselejtező: biztos kazah továbbjutás 2008. november 9. 17:13 Az észtországi Narvában zajló jégkorong olimpiai előselejtezőt Kazahsztán nyerte, amely mindhárom ellenfelét biztosan verve végzett a B csoport első helyén. Zárásként a hollandok nem fogtak ki rajtuk (7-2).