KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATI_WILHELM"
Azonos pontszámmal veszített Wilhelm 2009. március 29. 17:17 A német Simone Hauswald győzött az a női sílövők oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló 12,5 km-es tömegrajtos versenyén. A viadalon másodikként végző svéd Helena Jonsson mindössze több futamgyőzelmének köszönhetően nyerte meg az összetett Világkupát a hatodik helyen célba érő német Kati Wilhelm előtt.
 
Kati Wilhelm második aranya a vb-n 2009. február 18. 11:25 Szerdán a női 15 km-es egyenkénti indítású versenyt rendezték meg a dél-koreai Pjongcsangban zajló sílövő világbajnokságon. Az aranyérmet 109 induló közül az a német Kati Wilhelm szerezte meg, aki a a 7,5 km-es sprintben már győzni tudott, míg az üldözőversenyben második lett.
 
Elsőprő norvég és német fölény 2009. február 14. 12:47 Szombaton a dél-koreai Pjongcsangban a női és férfi sprintversennyel kezdődött meg a sílövő világbajnokság. Előbbiben kettős német, utóbbiban négyes norvég siker született.
 
Téli sportok: Helena Jonsson kilőtte az ellenfelek szemét 2008. december 4. 18:43 Hibátlan lövőteljesítményének köszönhetően a hazai pályán szereplő Helena Jonsson sikerével zárult a svédországi Östersundban rendezett női biatlon Világkupa szezonnyitója. A 15 km-es egyéni verseny második helyezettje a német Kati Wilhelm, a harmadik az orosz Jekatyerina Jurjeva lett.