KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KATARI_KÖRVERSENY"
Mark Renshaw nyerte a Katari Körversenyt 2011. február 11. 15:29 Elmaradt a Katari Körverseny zárószakaszán a Renshaw-Haussler párbaj, aminek a HTC-HighRoad ausztrálja örülhetett, lévén így megőrizte előnyét az összetettben, s övé lett végleg az arany trikó.
 
„Nem hiányzol majd, Kobra!” 2011. február 9. 13:05 Néhány olasz riválisa élesen kikelt a pályafutása során másodszor is súlyos doppingbotrányba keveredő honfitárs Riccardo Ricco ellen, aki valószínűleg örökre kiírta magát az országúti kerékpársportból.
 
Óriási sprintbefutó Katarban - videó 2011. február 8. 18:41 Eseménydús végjátékot hozott a Katari Körverseny második szakasza, mely nagyon szoros sprinthajrán a német Heinrich Haussler javára dőlt el, aki az összetettben is odaért az elejére, egy másodpercre megközelítve az arany trikós belga Tom Boonent.
 
A krosszvilágbajnok megvillant Katarban 2011. február 6. 19:22 2,5 kilométeres, rendkívül technikás prológgal vette kezdetét a Tour de France szervezőirodája által rendezett Katari Körverseny, melyet a három évvel korábbi cyclocross világbajnok, a holland Lars Boom nyert meg kiváló kerékpár-kezelési tusásnak köszönhetően.
 
A Katari Körverseny adatai, rajtlistája 2011. február 5. 20:19 Vasárnap, február 6-án kezdődik és péntekig, február 16-ig tart a Tour de France szervezőirodája, az ASO által rendezett UCI 2.1 kategóriás Katari Körverseny, melynek immár végleges a rajtlistája.