KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARUN_CHANDHOK"
A rutinra építenek az F1 kiscsapatai 2011. március 23. 19:48 Két korábbi F1-es versenyző is tesztpilótaként lehet jelen a száguldó cirkusz idei futamain, sőt szerződésük szerint akár nagydíjon is indulhatnak, ha bármi történik az alapkettőssel. A Team Lotus és a Virgin Racing néhány órával az első melbourne-i szabadedzés előtt jelentette be Karun Chandhok, illetve Jamamoto Szakon leigazolását.
 
F-1: Chandhok tesztel elsőként Koreában 2010. augusztus 27. 13:37 Meglepő párosítás: szeptember 4-én a HRT indiai versenyzője a Red Bull-csapat autójával teszteli elsőként a Dél-Koreai Nagydíjnak otthont adó vadonatúj pályáját. Ez azt is jelenti, hogy minden akadály elhárul az október 24-i futam megrendezése elől, pedig nemrég még komoly gondokról írt a nemzetközi szaksajtó.
 
F-1: indiai csapattársa lesz Sennának 2010. március 4. 15:43 Teljessé vált a 61. Formula-1-es világbajnokság indulói listája: a Campos Metából Hispania Racing Teammé átnevezett csapat ugyanis szerződést kötött Karun Chandhokkal. Az indiai pilóta társa a brazil Bruno Senna, a néhai háromszoros világbajnok Ayrton Senna unokaöccse lesz.