KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUAN_ANTONIO_FLECHA"
Az utolsó lehelet döntött az Omloopon! 2011. február 26. 17:36 Óriási küzdelmet vívott a holland Sebastian Langeveld és a címvédő spanyol Juan Antonio Flecha a belga szezonnyitó klasszikuson, aminek végén 10 cm döntött Langeveld javára.
 
Az "égiek" bringája a pokolra hangolva 2010. április 9. 11:31 Vasárnap Franciaországban, a „Klasszikusok Királynőjén”, vagy ha úgy tetszik az „Észak Poklában” állnak rajthoz a profi kerékpársport legkeményebb gladiátorai. A 260 kilométeres verseny különlegessége, hogy 27, összesen 53 kilométernyi kockaköves, úgynevezett „pavé” szektort tartalmaz, és itt nem a budapesti rossz minőségű Thököly útra vagy Frankel Leó utcára kell gondolni, a nehézségi skálán az 5 csillagból ezek maximum kettőt kapnának.
 
Elhunyt sporttársáért győzött Flecha 2010. február 28. 10:38 A brit szupercsapat, a Team Sky, a tömeghajrákon és időfutamokon szerzett győzelmei után a katalán Juan Antonio Flecha révén megszerezte első szökésből aratott sikerét az év első belga klasszikusán, a 204 kilométeres Omloop Het Nieuwsblad versenyen.