KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JEROME_VALCKE"
Blatter: Krízis? Milyen krízis? 2011. május 30. 19:08 Tovább gyűrűzik a FIFA berkein belüli botrány! Hétfőn délelőtt Jack Warner, a FIFA felfüggesztett alelnöke egy e-mailt lobogtatott, amelyben az áll, a szintén eltiltott Mohamed Bin Hammam megvásárolta a 2022-es katari vb-rendezést. A levelet maga Jerome Valcke, a szervezet főtitkára írta, ezt maga ismerte el. Sepp Blatter sajtótájékoztatót tartott hétfőn, de csak burkoltan üzent, nincs veszélyben 11 év múlva rendezendő esemény. A svájci sportvezető kijelentését, miszerint nincs krízis, többen kinevették a teremben.
 
Változhat a vb-házigazdák kiválasztása 2010. december 7. 17:19 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy változni fog a 2026-os világbajnokság helyszínének kijelölési menete.
 
Rekordjegyeladás Dél-Afrikában 2010. június 3. 15:43 Jerome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség főtitkára el van ájulva a jegyeladási adatoktól, ugyanakkor a későn érkező szurkolók miatt egyelőre hasogat a feje. A FIFA a történelem legnagyszerűbb világbajnokságára készül.