KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JELENA_DOKIC"
Őszinte vallomás a családi terrorról 2009. május 4. 19:04 Ausztrália első számú női teniszezője egy interjúban bevallotta, édesapja rendszeresen bántalmazta kiskorában, amit a mai napig nem tud megbocsátani. Jelena Dokic a nehéz időkben elsősorban barátjára és a hasonló cipőben járó Mary Pierce-re támaszkodott, ám sebei élete végéig nem gyógyulnak be. A 26 éves versenyző mégis szerencsésnek érzi magát, és noha többször azt kívánta, bárcsak belebújhatna más bőrébe, mára megtanulta értékelni az élet adományait.
 
Ez nem szépségverseny: Ivanovics kiesett 2009. január 23. 14:55 Egy nappal Venus Williams kiesése után újabb korábbi világelső búcsúzott a női tornától: a Roland Garroson tavaly győztes Ana Ivanovics ugyanis vereséget szenvedett az ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában az orosz Alisza Klejbanovától. A szerbek világszép klasszisa a három játszmás találkozó után kiemelte: ellenfele nagyszerűen játszott, sorozatban nyerte a fontos labdameneteket. A szőkék rangadóján a hazai szurkolók örülhettek: a mély gödörből lassanként kikászálódó Jelena Dokic remek játékkal múlta felül a dánok feltörekvő reménységét, Caroline Wozniackit.
 
A kicsi, a nagy, a Randy és az indián 2009. január 22. 13:36 Nem lazsáltam szerdán sem, csak elhúzódott Szávay Ági páros meccse, meghalt az internet a sajtóközpontban és más technikai problémák is terheltek. A harmadik nap legmeghatóbb pillanata egyébként az volt, amikor Jelena Dokic, a Rod Laver Arénában, telt ház előtt, a könnyeivel küzdve nyilatkozott.