KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JAMAMOTO_SZAKON"
A rutinra építenek az F1 kiscsapatai 2011. március 23. 19:48 Két korábbi F1-es versenyző is tesztpilótaként lehet jelen a száguldó cirkusz idei futamain, sőt szerződésük szerint akár nagydíjon is indulhatnak, ha bármi történik az alapkettőssel. A Team Lotus és a Virgin Racing néhány órával az első melbourne-i szabadedzés előtt jelentette be Karun Chandhok, illetve Jamamoto Szakon leigazolását.
 
F-1, Brazil Nagydíj: ismét cserélt a HRT 2010. november 4. 15:47 Ismét versenyzőt cserélt a Hispania Racing Team: a szingapúri futamhoz hasonlóan újra Christian Klien jut szóhoz Bruno Senna mellett. Sőt, szinte bizonyos, hogy a jövő heti szezonzárón is az osztrák pilóta lesz a brazil versenyző társa.
 
F-1: nincs még jól az elcsapott szerelő 2010. szeptember 15. 13:52 Továbbra is a helyi kórházban ápolják a Hispania Racing Team szerelőjét, akit a csapat versenyzője, Jamamoto Szakon ütött el a boxban. A szakembert folyamatosan megfigyelik az orvosok, mivel agyrázkódást és bordazúzódást szenvedett.
 
F-1: nem térhet vissza az indiai pilóta 2010. augusztus 21. 14:36 Folytatódik Karun Chandhok kálváriája, továbbra sem térhet vissza a Hispania Racing Team versenypilótái közé. A spanyol csapat ugyanis bejelentette, a jövő heti Belga Nagydíjon is Jamamoto Szakon lesz Bruno Senna társa.
 
F-1, Brit Nagydíj: lecserélték Sennát... 2010. július 9. 09:23 Akár a végleges csere előszele is lehet: a hétvégi Brit Nagydíjon Bruno Senna helyett Jamamoto Szakon lesz Karun Chandhok társa a Hispania Racing Teamben. Az F-1 újonca arról még nem döntött, hogy a váltás kiterjed-e a szezon hátralévő futamaira.