KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JACQUES_VILLENEUVE"
"Räikkönen csak gyors, máshoz nem ért" 2013. szeptember 19. 12:19 Most, hogy a Ferrari újra leigazolta Kimi Räikkönent, lépten-nyomon mindenki véleményt mond a lépésről. Jaques Villeneuve, a Formula-1 1997-es világbajnoka szerint az olasz csapat butaságot csinált, mert a finn csak gyorsan tud vezetni, de itt véget ér a tudománya. Ugyanakkor sokan mások is megkérdőjelezik a döntés helyességét.
 
Villeneuve: Unalmas és nézhetetlen az F1 2011. július 5. 11:20 Elveszítette egyik régi és kitartó rajongóját a száguldó cirkusz! Az 1997-ben világbajnok Jacques Villeneuve ugyanis sokakkal ellentétben úgy érzi, a sportág mostanra elveszítette igazi arcát, a versenyek már keveseket hoznak lázba, sőt nem igazán érdemes már időt pazarolni Fernando Alonsóék „küzdelmére”.
 
Saját csapatot indítana Villeneuve! 2010. július 18. 17:44 Szombaton napvilágot látott a hír, miszerint az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve saját csapatával térne vissza az F1-be. A német Auto motor und sport információja szerint a kanadai versenyző istállója lehet a tizenharmadik alakulat a száguldó cirkuszban.
 
F-1: elkészült a szerb csapat autója! 2010. február 19. 13:46 Pénteken újabb jelentős lépést tett a Formula-1 irányába a szerb üzletember, Zoran a Stefanovics által vezetett Stefan GP, ugyanis pénteken délelőtt elkészült az idei szezonra tervezett autó. A száguldó cirkuszt decemberben elhagyó japán-német istálló tervein alapuló konstrukciót február végén a portugáliai Portimaóban tesztelik majd. A legfrissebb hírek szerint az 1997-ben világbajnok Jacques Villeneuve szinte bizonyosan a Stefan GP-hez szerződik.