KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INTERNACIONAL"
Kupát nyert a brazil Inter 2011. augusztus 25. 11:03 VIDEÓ! A brazil Internacional nyerte a Recopa Sudamericanát, azaz a "Dél-amerikai Szuperkupát", miután 4-3-as összesítéssel felülmúlta az argentin Independientét. 2007 után hódította el ismét a trófeát a Porto Alegre-i csapat.
 
Utolsó lett a Milan az Audi-kupán 2011. július 27. 20:17 VIDEÓK! A harmadik meccsen is büntetők döntöttek a müncheni Audi-kupán, ahol Pato egykori csapata, a brazil Internacional kerekedett felül az AC Milanon a bronzcsatában. Kétszer is vezetett a Milan, Ibra, illetve Pato révén, de előbb Leandro Damiao, majd D'Alessandro egyenlített. A büntetőpárbajt 2-0-ra nyerte a dél-amerikai alakulat. Most is negyedik lett az olasz sztárgárda, akárcsak 2009-ben.
 
Brazil válogatottat vehet a Tottenham 2011. június 15. 14:31 A Tottenham előrehaladott tárgyalásokat folytat az Internacionallal Leandro Damiao átigazolásáról.
 
Egy tornán a Bayern, a Barca és a Milan 2011. május 2. 15:40 Szupertornát rendez a Bayern München, amely hétfőn hivatalos oldalán közölte, a hagyományos Audi-kupán július 26-27-én a Barcelona, a Milan és a brazil Internacional lép pályára az Allianz Arenába.
 
Brazil bronzérem a klubvébén 2010. december 18. 16:53 A brazil Internacional lett az Abu Dzabiban zajló 7. labdarúgó klubvilágbajnokság bronzérmese, miután 4-2-re legyőzte a dél-koreai Szeongnamot. A brazilok a félidőben már 2-0-ra vezettek az addigra a 34. perctől már tíz emberre fogyatkozott távol-keletiek ellen. A végére kiengedtek ugyan a dél-amerikaiak, hiszen az utolsó pillanatokban kétszer is kapituláltak, de a bronzérem összességében jó helyre került. Az Inter-Mazembe finálét 18 órától játsszák.
 
Klubvébé-sokk: Mazembe-Internacional 2-0 2010. december 14. 18:53 Fantasztikus bombameglepetéssel folytatódott az Abu Dzabiban zajló labdarúgó 7. klubvilágbajnokság, hiszen az első elődöntőben a kongói Mazembe 2-0-ra legyőzte a Libertadores-kupa-győztes brazil Internacionalt. A mexikói Pachuca után tehát újabb nagy skalp került az afrikai csapat tarisznyájába.
 
Szédületes gól 15 másodperc után - videó 2010. november 17. 15:22 A kezdő sípszó után mindössze 15 másodperccel szerzett szemet gyönyörködtető akció végén gólt a brazil bajnokságban az Avaí csapata az Internacional otthonában 3-2-re megnyert mérkőzésen. A mérkőzést ráadásul a hazaiak kezdték, a vendégek ennek ellenére egy villámgyors labdaszerzést követően néhány szép kényszerítővel eljutottak a tizenhatosig, ahol Patric Cabral halálpontos befejezésével találtak a kapuba.
 
Chelsea, Juve: villant a brazil Messi 2010. október 14. 15:59 Kilenc gólnál és kilenc gólpassznál jár a szezonban Neymar, az "új Pelé", a "brazil Messi" a Santosszal az élvonalban, legutóbb az Internacionalnak köszönt be az ifjú zseni szerda este. Ezúttal még botrányt sem okozott, találata három pontot ért csapatának. Minden vágya, hogy a Chelsea játékosa legyen, de a korábbi szövetségi kapitány Dunga azt ajánlotta neki, válassza a Juventust! Nézd meg a gólt videón!
 
Az Inter nyerte a dél-amerikai BL-t 2010. augusztus 19. 10:59 VIDEÓ! A brazil Internacional nyerte meg a Libertadores-kupát, miután a finálé első felvonásában aratott 2-1-es győzelmet követően a második mérkőzésen 3-2-re legyőzte a hajrára tíz emberre fogyatkozó mexikói Chivas de Guadalajarát. A legrangosabb dél-amerikai klubsorozat Porto Alegre-i mindent eldöntő, 50 ezer néző előtt rendezett találkozóján a hazaiak történetük során tizennegyedik alkalommal emelhették magasba a trófeát.
 
Ők a Libertadores-kupa döntősei 2010. augusztus 6. 09:59 Ami Európában a Bajnokok Ligája, az Dél-Amerikában a Libertadores Kupa. Nos, a nemzetközi kupasorozat az utolsó lépcsőfokához érkezett, kialakult ugyanis a finálé. A mexikói Guadalajara mellé magyar idő szerint péntek hajnalban a brazil Internacional csatlakozott, miután túllépett a Sao Paulón.
 
Következő »