KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IGOR_KUNYICIN"
Új csúcs: 25 percig bírták Dubajban 2010. február 23. 12:38 VIDEÓ! Hivatalos világrekord született a dubaji férfi tenisztorna (kétmillió dollár, kemény pálya) első fordulójában, a brit Andy Murray és az orosz Igor Kunyicin hétfői mérkőzésén. A második gém szinte örökkévalóságnak tűnt, a skót tizennégy egyenlő állás után értékesítette kilencedik bréklabdáját, írd és mondd 24 és fél percig tartott a játék, ami példátlan a profi tenisztörténetben. A meccs kezdetétől az első pihenőig összesen harmincnyolc perc telt el. Végül viszonylag simán, 6:2, 6:3-mal hozta a kötelezőt a világranglista negyedik helyezettje.
 
Szafin kikapott, Kunyiciné a trófea 2008. október 12. 17:46 Háromszettes vereséget szenvedett Marat Szafin az 1 millió 49 ezer dollár összdíjazású moszkvai keménypályás tenisztornán. A hetedik helyen rangsorolt oroszt a fináléban honfitársa, Igor Kunyicin verte meg hatalmas csatában.
 
Tenisz, Moszkva: Szafin-Kunyicin, orosz párharc a férfidöntőben 2008. október 11. 18:35 A Moszkvában zajló, egymillió dollár összdíjazású ATP-torna fináléjába hazai közönség előtt játszó két teniszező jutott: a rutinos, kedvenc Marat Szafin ellenfele Igor Kunyicin lesz.