KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HERCZIG_NORBERT"
Herczig nyerte a Veszprém-ralit 2012. július 14. 21:32 Herczig Norbert nyerte meg szombaton a Veszprém-ralit, az ötfutamos országos bajnokság harmadik versenyét.
 
Herczig nyerte a Veszprém-ralit 2011. július 10. 16:36 Herczig Norbert nyerte vasárnap a Veszprém-ralit, a hatfutamos országos bajnokság negyedik versenyét. A kétnapos viadalon mögötte Kazár Miklós lett a második, a hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János pedig a harmadik.
 
Bajban a címvédő: dupláztak Herczigék 2009. május 17. 17:53 Sorozatban második győzelmét aratta a Herczig Norbert, Baranyai László (Subaru Impreza WRC) páros az országos ralibajnokság idei szezonjának harmadik állomásán, a Salgó-Gemer-ralin. A címvédő Spitzmüller Csaba, Bahor Bea (Mitsubishi Lancer WRC) duó nem tudott közelíteni az első napon is vezető riválisukhoz, így a másodikok lettek. A harmadik helyen a Turi Tamás, Tóth Imre (Subaru Impreza WRC) kettős zárt, csaknem kétperces hátránnyal.
 
Herczigék diktálják a tempót Miskolcon 2009. április 25. 18:03 A Herczig Norbert, Baranyai László (Subaru Impreza) páros vezet a rali országos bajnokság második futamán Miskolcon az első napon. A duó sokat profitált az ellenfelek időbüntetéseiből, hiszen a második helyen álló Turán Frigyes, Zsiros Gábor (Peugeot 307) kettős eredményét húsz másodperccel „toldották meg”, míg az Egerben győztes Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós (Mitsubishi Lancer) 70 szekundomot kapott és csak a hetedik. A nagy visszatérő ifj. Tóth János Patkó Imre oldalán a nyolcadik helyen zárt.
 
Feltöltődve az ózdi sikerélménnyel 2008. október 6. 17:46 Két futammal az első osztályú ralibajnokság befejezése előtt egyre nagyobb figyelem összpontosul az összetett állásra. A Herczig Norbert, Csökő Zoltán páros Spitzmüller Csaba és Turán Frigyes mögött a harmadik helyen zárt a legutóbbi III. Hell Energy Drink Ózd Ralin.
 
Herczig Norbert nagyon élvezi Subaruját 2008. augusztus 21. 22:57 Ha valaki beszélget Herczig Norberttel, vagy csak olvassa a vele készült interjúkat, egy valamit egészen biztos, hogy rögtön megállapíthat: a subarus pilóta nagyon élvezi azt, amit csinál. Lehet, hogy az eredmények nem úgy jöttek az abszolútban ötödik helyen álló egységnek, mint ahogy azt a közvélemény elvárta volna, de náluk idén nem is ez az elsődleges szempont. Hercziget és Csökő Zoltán navigátort már évek óta megfogta a Subaru-feeling, amitől nem tudnak, de nem is akarnak megszabadulni.