KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYERGYOSZENTMIKLOS_PROGYM_HGY"
Jégkorong: fehérvári vereség Gyergyón 2008. december 29. 12:30 Az Alba Volán farmcsapata a jégkorongozók MOL Ligájának alapszakaszában kétgólos vereséget szenvedett Gyergyószentmiklóson a helyi Progym HGy együttesétől.
 
Jégkorong MOL Liga: románok lépték le az Alba Volánt Fehérváron 2008. december 9. 21:19 A jégkorong MOL Liga keddi találkozóján magabiztos sikert aratott a Gyergyószentmiklós együttese az Alba Volán második csapata ellen.
 
Progym: papírforma-siker a Volán ellen 2008. október 5. 20:15 Nagy csatára késztette, ám 4-1-re kikapott az Alba Volán farmcsapata a Progym otthonában. A gyergyószentmiklósiak eddig nem mutattak valami meggyőző formát a jégkorong MOL Ligában, s egy ideig úgy tűnt, a kék-fehér fiatalok meglepetést okozhatnak, de a záró harmadban beindultak a hazaiak, akik magabiztosan győztek.
 
Jégkorong, Mol Liga: büntetőkkel vesztett az Újpest, tarolt a Dab 2008. szeptember 23. 21:15 Az Újpest jégkorongcsapata 5-5-ös rendes játékidő után büntetőkkel kapott ki hazai pályán a Csíkszereda SC ellen a MOL Liga keddi játéknapján. A Dab.Docler simán, 6-2-re győzött a Gyergyószentmiklós Progym Hgy ellenében.