KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GREG_ODEN"
Kosárlabda, NBA: Greg Oden újabb 2-4 hét kihagyásra kényszerül 2008. október 30. 10:05 A Portland Trail Blazers az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 2007-es játékosbörzéjén első helyen kiválasztott játékosa, Greg Oden korábbi egyéves kihagyása után újabb 2-4 hét kényszerpihenőre szorul szerdai lábsérülését követően.
 
A Boston Celtics készen áll a címvédésre 2008. október 28. 16:56 Boston Celtics, Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets. A sokelyés csatában a szakértők szerint ezen három csapat között dőlhet el az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) kedden rajtoló új szezonja. Azonban a Denver Nuggets, a Detroit Pistons és a Potrland Trail Blazers erős idénye sem jelentene meglepetést. Annak ellenére, hogy a nyár folyamán eget rengető átigazolások nem történtek a tengerentúlon, a bajnoki címre esélyesek listája mégis kibővült.
 
Kosárlabda, NBA: Oden vezetésével nyert a Portland a Kings ellen 2008. október 8. 08:10 Győzelemmel mutatkozott be az előszezonban a Portland Trail Blazers együttese, miután 110-81-re verte a Sacramento Kingset. A mérkőzés legjobbja a 2007-ben első helyen draftolt center, Greg Oden volt, aki 13 pontot szórt és öt lepattanót gyűjtött be a hazaiak számára.