KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GREG_HENDERSON"
Sorozatos bukások Kaliforniában - videó! 2011. május 18. 08:00 A mellékelt videón is látható rengeteg bukás tarkította a Kaliforniai Körverseny 3. szakaszát, amely a sprintbefutón végül ismét Sky-győzelmet hozott az új-zélandi Greg Henderson révén.
 
Sprintergyőzelem a Nizzán: Henderson 2011. március 7. 17:40 Az új-zélandi Greg Henderson nyerte a Párizs-Nizza 2. szakaszát, sprintbefutó végén, az ausztrál Matthew Goss előtt.
 
A Sky nyerő húzása az Eneco Touron 2010. augusztus 21. 17:56 Érdekesen alakult a sprint az Eneco Tour St-Lievens-Houtem és Roermond közötti 214 km-es, 4. szakaszán, s végül a Sky csapatából ketten állhattak fel a képzeletbeli dobogóra, a tetejére azonban nem a kapitány, Edvald Boasson Hagen, hanem az új-zélandi Greg Henderson.
 
Párizs-Nizza: ismét a szél szaggatott 2010. március 8. 17:31 Hatalmas izgalmakat hozott egy teljesen sík szakasz a Párizs-Nizza második napján, a Saint-Arnoult-en-Yvelines és Contres közötti, 203 kilométeres távon. Az óriási szélben, mezőnyszakadások, bukások között ma nem az volt a nyerő, aki ügyesen támadott, hanem azok, akik okosan vagy szerencsésen megúszták a nehéz körülményekből adódó negatív történéseket. A sárga trikós, Lars Boom ezek közé tartozott, nem így a legtöbb esélyes.