KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIACOBBE_FRAGOMENI"
Lengyel bunyósé lett Erdei vb-öve 2010. május 16. 10:05 Meglepetésre a rendkívül ütésállónak tartott Giacobbe Fragomeni csak a nyolcadik menetig bírta, így a lengyel Krzysztof „Diablo” Wlodarczyk kiütéssel győzött a WBC cirkálósúlyú világbajnoki címmérkőzésén. A találkozóra amiatt került sor, hogy az itáliai ökölvívót november 22-én heroikus küzdelemben pontozással legyőző Erdei Zsolt január 23-án lemondott a vb-övről.
 
Erdei: Agyban hat menet után feladtam! 2009. november 22. 10:29 Videóval! Az erős kezdésnek, és edzője, Fritz Sdunek szavainak tulajdonítja a szombaton késő éjszaka az olasz Giacobbe Fragomeni ellen aratott boksztörténelmi győzelmét Erdei Zsolt. A Bokszvilágtanács (WBC) új cirkálósúlyú világbajnoka a mérkőzés utáni interjújában elárulta, hat menet után fejben gyakorlatilag feladta a mérkőzést, csak a szíve vitte előre. A szoros – 114-114, 115-113, 115-113 arányú, – pontozásos vereséget szenvedő ellenfele máris a visszavágón gondolkodik.
 
Erdei Zsolt újra a trónon! 2009. november 22. 00:25 Erdei Zsolt a Bokszvilágtanács (WBC) új cirkálósúlyú világbajnoka, miután 12 menetben, pontozással legyőzte a címvédő Giacobbe Fragomenit Kielben. A ringbe tíz hónap után visszatérő Madár az első magyar ökölvívó, aki két súlycsoportban is felért a csúcsra. Erdei a mérkőzés után elmondta, a hatodik menet után fejben már feladta a mérkőzést, de edzője, Fritz Sdunek elhitette vele: győzni fog!