KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GAMBA_OSZAKA"
Tinisztárt kölcsönzött a Bayern München 2011. június 27. 09:48 A dortmundi Kagava Sindzsi tavalyi „berobbanása” után ezúttal a Bundesliga rekordbajnoka próbál ászt húzni egy japán labdarúgó leigazolásával. Igaz, a bajor klub illetékesei óvatosak, egyelőre csak fél évre, kölcsönbe szerezték meg az ázsiai ország új reménységét.
 
Klubvébé: Japánban marad a bronzérem 2008. december 21. 11:32 A hazai Gamba Oszaka szerezte meg a harmadik helyet a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon, miután a vasárnapi helyosztón 1-0-ra nyert a mexikói CF Pachuca ellen. A döntőt a Bajnokok Ligája-győztes angol Manchester United vívja a Libertadores Kupa-címvédő ecuadori LDU Quitóval. A tornán hat kontinentális klubsorozat győztese, valamint a házigazdák egy együttese indult.
 
5letes játékkal döntős a Man United 2008. december 18. 13:17 A papírformának megfelelően a Manchester United jutott másodikként a klub-világbajnokság döntőjébe, miután 5-3-ra legyőzte a Gamba Oszakát. A Bajnokok Ligája címvédője vasárnap a Libertadores-kupa győztes ecuadori Quitóval találkozik a fináléban. Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo is kitett magáért Jokohamában, már 5-1-re is vezettek "a vörös ördögök", a végére elkényelmesedtek az angolok, szépen búcsúztak a hazaiak.
 
Klubvilágbajnokság: a Gamba Oszaka küzd meg a Manchesterrel 2008. december 14. 14:08 Bekerült a Japánban zajló klubvilágbajnokság elődöntőjébe a Gamba Oszaka labdarúgócsapata, amely 1-0-ra verte meg az Adelaide Unitedet.