KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FIZIK"
Eurobike - Fizik: Nem szemfényvesztés! 2011. szeptember 18. 18:43 Mindig van új nyeregforma, mindig van rés egy olyan helyen, ahol eddig még nem volt, mindig találkozhatunk egy új elemmel, ami karbonból készül… És??? Szerencsére a Fizik 2012-re más utat választott, végre egy valóban értelmes innovatív ötlettel álltak elő!
 
Napi Giro-játék Fizik ajándékokért! 2011. május 22. 12:54 Tippeld meg a Bringahíradó Facebook adatlapján, ki nyeri ma a 94. Giro d'Italia királyetapját, és holnap már fel is veheted nyereményed a Probike Szilágyi Erzsébet fasorban található boltjában. Legyél a leggyorsabb, ugyanis csak az első három megfejtő nyer Fizik betekerőt!
 
Napi Giro-játék Fizik ajándékokért! 2011. május 14. 15:44 Tippeld meg a Bringahíradó Facebook adatlapján, ki nyeri ma a Sapri és Tropea közötti 217 kilométeres sík etapot, és holnap már fel is veheted nyereményed a Szilágyi Erzsébet fasorban található Probike-ban. Legyél a leggyorsabb, ugyanis csak az első három megfejtő nyer Fizik betekerőt!
 
Napi Giro-játék Fizik ajándékokért! 2011. május 13. 16:12 Tippeld meg a Bringahíradó Facebook adatlapján, ki nyeri ma a Maddaloni és Montevergine di Mercogliano közötti 110 kilométeres hegyi etapot, és holnap már fel is veheted nyereményed a Probike Szilágyi Erzsébet fasorban található boltjában. Legyél a leggyorsabb, ugyanis csak az első három megfejtő nyer Fizik betekerőt