KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FEHER_ORSOLYA"
Magyar modell „kézivezérli” az Atléticót 2010. szeptember 26. 18:53 Egy ismerősük szerint Quique Sánchez Flores jegyese, Fehér Orsolya nagymértékben beleszól abba, milyen taktikával futballozik az Atlético Madrid. A modell hölgy nem tagadja, mindig megvan a véleménye a csapat teljesítményéről, és azt nem is fojtja magába.
 
Fehér Miki húga az Atlético edzőjével! 2009. november 3. 14:49 Mik ki nem derülnek?! A 2004-ben tragikusan fiatalon elhunyt válogatott futballistánk, Fehér Miklós húga, Orsolya nem másnak a párja, mint a két hete az Atlético Madrid élére kinevezett Quique Sanchez Floresnek. A Portugáliában modellként és televíziós műsorvezetőként ismert hölgy barátja spanyolországi munkája ellenére sem költözött, így marad a távkapcsolat. Nekünk pedig ezek a remek fotók erről a gyönyörű lányról.
 
Magyar lányok hódításai Lisszabonban 2009. május 9. 20:34 Sajnos nem sikerült harmadszor is bevennie egy magyarnak Estorilt, de Marosi Kata örült annak, hogy pályafutása során először, közel a harminchoz döntőt játszott egy WTA Tour versenyen. A héten egyébként egy másik magyar hölgy szerepelt a legtöbbet a portugál médiában: Orsi Fehér egyértelműen ünnepelt sztár itt.