Magyar modell „kézivezérli” az Atléticót

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 26. 18:53
Egy ismerősük szerint Quique Sánchez Flores jegyese, Fehér Orsolya nagymértékben beleszól abba, milyen taktikával futballozik az Atlético Madrid. A modell hölgy nem tagadja, mindig megvan a véleménye a csapat teljesítményéről, és azt nem is fojtja magába.



Az eddig sem volt titok, hogy a tragikusan elhunyt Fehér Miklós testvére, Orsolya és az Atlético Madrid szakvezetője, Quique Sánchez Flores jegyben jár, ám úgy hírlik, a hölgy valójában másodedzője is a csapatnak.

Egy, a párhoz közeli forrás a spanyol sajtónak elárulta, a 29 éves modell a taktikai felállásba is gyakorta beleszól, és jótanácsait nemegyszer meg is fogadja a tréner.

Fehér Orsolya a vádakra elismerte, valóban fanatikusan drukkol a csapatnak, és ha valamilyen észrevétele van, annak hangot is ad.

„Egyetlen Atlético-meccset sem hagyok ki. Ha éppen nem vagyok kint a stadionban, akkor a televízión követem figyelemmel. Azt hiszem, valamilyen szinten befolyással is vagyok Quiquére.”

A hölgy hozzátette, rengeteget beszélnek otthon a labdarúgásról, sőt egy-egy mérkőzést játékosokra lebontva is elemeznek.