KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROCHALLENGE_KUPA"
Szolnok-Körmend a nemzetközi porondon! 2012. július 6. 16:56 A legutóbbi kiírásban negyedik Szolnoki Olaj, valamint a Fortress-Lami Véd Körmend egy csoportba került a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupában.
 
Már alig van jegy a döntőre 2012. április 25. 15:37 A jegyek kétharmada már elkelt a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa debreceni négyes döntőjére, mely péntektől vasárnapig lesz többek között a magyar bajnok Szolnok részvételével.
 
Szolnokon Final Four? Döntés szombaton 2012. március 21. 12:39 Az Eurochallenge Kupa négyes döntőjének esetleges debreceni rendezéséért lobbizhat Stockholmban az Európai Kosárlabda Szövetség (FIBA Europe) vezetőségének hétvégi ülésén Bodrogváry Iván, a testület magyar tagja.
 
Történelmet írt a szolnoki kosárcsapat 2012. március 20. 20:26 A Szolnok bravúros győzelmet aratott kedden a lett Ventspils vendégeként a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa két sikerig tartó negyeddöntőjének harmadik, utolsó mérkőzésén, így 2-1-re megnyerte a párharcot, és bejutott a négyes döntőbe. A Tisza-parti együttes az utóbbi évek legnagyobb magyar férfi kosárlabdasikerét szolgáltatta.
 
Ventspils-Olaj a legjobb nyolc között 2012. február 29. 10:24 A Venstpils csapatával találkozik majd a Szolnok a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa negyeddöntőjében.
 
Szolnoki kosarasdiadal Franciaországban 2011. november 29. 22:22 A Szolnok magabiztos győzelmet aratott kedden a francia Pau-Orthez otthonában a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa negyedik fordulójában.
 
Nagyon megverték az Atomerőműt 2011. november 29. 18:07 Az Atomerőmű súlyos, 45 pontos vereséget szenvedett az orosz Nyizsnij Novgorod vendégeként kedden a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa negyedik fordulójában.
 
Elhibázta az első meccslabdát a Szolnok 2010. december 14. 21:41 A továbbjutás kapujában torpant meg a Szolnok férfi kosárlabdacsapata az EuroChallenge kupa csoportkörének ötödik fordulójában, tizennégy pontos vereséget szenvedett az orosz Nyizsnij Novgorod otthonában. Az utolsó körben a Gravelines Dunqerque szentélyében kell győznie Pór Péter tanítványainak a továbbjutáshoz. Pedig az éllovas Szentpétervár "megtette magáét", otthon verte a franciákat a játéknap másik mérkőzésén.