KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "E_BIKE_KUPA"
eBike.hu Kupa: Buruczki győzelem - videó 2011. április 17. 23:55 222 versenyző kezdte meg az XCO szezont az Ebike.hu Kupán Szlovákgyarmaton. A pálya és az időjárás ezúttal a szebbik arcát mutatta, ragyogó napsütés és porszáraz talaj várta a versenyzőket az XCO Kupasorozat első fordulóján. A versenyen 4 ország kerekesei vetélkedtek a helyezésekért, és komoly csatákat láthattak a kilátogatók az első rajttól az utolsóig.
 
Benkó Barbi itt ragadt és ezüstöt nyert 2010. április 19. 07:54 A korábbi tervekhez képest – az izlandi vulkánkitörés miatti reptérzáraknak is köszönhetően – legjobb hegyikerékpárosunk, Benkó Barbara a magyar XCO kupasorozat első futamán, az ebike.hu Kupán állt rajthoz vasárnap Szlovákgyarmaton
 
Lengyelek taroltak az e.bike.hu Kupán 2010. április 18. 23:16 Miközben az elit férfi futam totális lengyel sikert hozott a dobogót tekintve, világranglista-pontokat szereztek a magyar kerekesek is a Szlovákgyarmaton vasárnap megrendezett ebike.hu Kupán, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség által jegyzett C2-es olimpiai krossz viadalon. A Magyar és egyben Szlovák Kupafutamon hat magyar bringás, összesen 61 világranglista-pontot gyűjtött.
 
Hétvégén ebike.hu Kupa: MTB XCO C2 futam 2010. április 14. 11:08 Szlovákgyarmaton április 18-án kerül megrendezésre az olimpiai krossz Magyar Kupasorozat első állomása, melyet a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség C2-es besorolással jegyzett, így az olimpiát szem előtt tartva világranglista-pontok gyűjtésére is sor kerül. Az ebike.hu Kupa sorrendben harmadszor került a hazai naptárba, a szlovákokkal való közös rendezésű viadal az utánpótlás számára kiírt „Visegrádi négyek” Olimpiai Reménységek Versenyének is otthont ad.
 
MTB e-bike kupa pályabejárás videón 2010. április 8. 10:26 A 2010. április 18-i szlovákgyarmati nemzetközi UCI MTB verseny pályabejárásának videófelvétele, amit a X2S-KONA TEAM edzőtáborozása alatt készített a csapat.